0

اخبار ایران و جهان

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:33 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
با اعلام رأي كميته استيناف
استقلال به سقوط نزديك شد؛ داماش دورود ماندني

خبرگزاري فارس: با اعلام رأي كميته استيناف مبني بر كسر 3 امتياز از استقلال اهواز، اين تيم به سقوط به ليگ دسته دوم نزديك‌تر شد.


 

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، با توجه به حكم كميته انضباطي فدراسيون و ابلاغ آن به سازمان ليگ بنا بر شكايت حميدرضا بابايي، سنگربان سابق استقلال اهواز بهمن ماه سال گذشته 3 امتياز از استقلال اهواز كسر شد، اما از آنجايي كه مسئولان استقلال اهواز به اين رأي اعتراض كردند، امتيازي از اين تيم كسر نشد و رأي به كميته استيناف ارجاع داده شد.

بر همين اساس با حكم كميته استيناف كه در واقع تأييد حكم كميته انضباطي بود و امروز اعلام شد، استقلال اهواز با كسر شدن 3 امتياز 21 امتيازي شد و به رده سيزدهم جدول گروه دوم رقابت‌هاي ليگ دسته اول نزول كرد تا يك گام ديگر به سقوط به رقابت‌هاي ليگ دسته دوم نزديك تر شود.

به اين ترتيب داماش دورود كه تا پيش از اين در گروه دوم در خطر سقوط قرار داشت با 25 امتياز در ليگ دسته اول ماندني شد و اضطراب سقوط گريبان تيم‌هاي فولاد يزد 24 امتيازي و استقلال اهواز 21 امتيازي را گرفت.
در گروه دوم سقوط سپيدرود رشت قطعي شده و در صورتي كه استقلال اهواز نيز نتواند از بازي فردا امتيازات كامل را كسب كند با ليگ دسته اول نيز خداحافظي خواهد كرد.
انتهاي پيام/

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها