0

شهید عماد مغنیه

 
sukhteh
sukhteh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 7880
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:شهید عماد مغنیه
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  9:11 PM

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت اخیرا گزارشی منتشر كرده است. این گزارش فصل بیستم كتاب "موساد، عملیات بزرگ " است كه نحوه به شهادت رساندن عماد مغنیه از سوی موساد را توضیح می‌دهد، ادعاها و اتهامات مطرح شده از سوی صهیونیست‌ها علیه این مبارز لبنانی كه عمدتا دروغ و برای مخدوش كردن چهره وی بوده است، در ترجمه این گزارش عینا آمده است، متن كامل گزارش را به مناسبت سالروز شهادت آن بزرگوار در زیر می‌بینید.

*تشریح صحنه ترور شعید مغنیه

به گزارش فارس، روز دوازده فوریه ۲۰۰۸، بنا بر گزارش‌های داخلی و خارجی، چند شخص پیرامون ساختمان یك آپارتمان بزرگ واقع در منطقه‌ای گران قیمت از شهر دمشق جمع شدند، و اندكی پیش از عصر، ماشین جیپ نقره‌ای رنگ از نوع میتسوبیشی پاژیرو را نزدیك آپارتمان دیدند.

شخصی با لباس مشكی و ریشی مرتب و بدون محافظ وارد منزل شد. كارگرانی كه در خیابان ایستاده بودند، با سرعت از طریق سیستم‌های ارتباطی خود اطلاع می‌دهند كه "فرد " به دمشق آمده و به آپارتمان رسیده است.

كمی پیش از ساعت ۱۰ شب، این شخص آپارتمان را ترك و از ساختمان خارج شده و سوار بر خودروی خود برای ملاقاتی دیگر در یك آپارتمان مخفی امن واقع در منطقه كفر سوسة به راه می‌افتد تا چندین ملاقات با نمایندگان ایران، سوریه و لبنان داشته باشد.

بنا بر گزارش روزنامه "ساندی اكسپرس "، تعقیب‌كنندگان درحالیكه، تلفن‌های همراه به دست داشتند، جهت اطمینان از اینكه بدون شك، این فرد، همان شخص مورد نظر است، به عكس جدید این فرد در تلفن همراه خود نگاه می‌كردند. در تمام مدت، ماوقع را به فرماندهان موساد گزارش می‌كردند.

پس از خروج فرد مورد نظر از خانه‌ای كه در آن توقف داشت، تعقیب‌كنندگان با دقت او را زیر نظر گرفته و با استناد به عكس جدیدی كه همراهشان بود، مطمئن می‌شوند وی همان شخص مورد نظر است، لذا بلافاصله مسأله را به همكاران و مقر فرماندهی در تل‌آویو، گزارش داده و همگی برای اجرای عملیات آماده می‌شوند. سران موساد با استرس فراوان، در اتاق "مائیر داگان " جمع شدند تا از نزدیك جریان را دنبال كنند. فرد خودروی نقره‌ای رنگ را روشن كرد. یكی از تعقیب‌كنندگان در بی‌سیم خود به آرامی اعلام می‌كند كه شخص مورد نظر در راه است. فردی كه درون خودروی پاژیرو نقره‌ای رنگ حاضر بود همان "عماد مغنیه " است.

*مغنیه و سال‌ها دروغ‌پردازی علیه وی

بدنبال انفجار در برجهای دوقلوی،اف‌بی‌آی، با انتشار ضمیمه‌های حجیم، لیست تروریست‌هایی كه بیشتر تحت تعقیب هستند را اعلام كرد. این اطلاعیه، آرم ال اف بی ای، وزارت امور خارجه و وزارت دادگستری آمریكا را به همراه داشت. در این لیست ۲۲ اسم و ۲۲ عكس وجود داشت، در ردیف نخست ‌این لیست عماد مغنیه حضور داشت كه آمریكا آن را برای سیاست‌های خود از همه خطرناك‌تر می دانست و برای كشتن وی ۵ ملیون دلار جایزه تعیین كرده بود.

آمریكا در این بیانیه وی را به انفجارهایی متهم كرده است كه در آنها تعداد زیادی آمریكایی كشته شده‌اند:
۱۸ آوریل ۱۹۸۳- انفجار سفارت آمریكا در بیروت- ۶۳ كشته.
۲۳ اكتبر ۱۹۸۳- انفجار فرماندهی نیروهای مبارز آمریكایی در بیروت- ۲۴۱ كشته.
۲۳ اكتبر ۱۹۸۳- انفجار فرماندهی چتربازان فرانسوی در بیروت- ۵۸ كشته.

به غیر از این موارد، ربودن و قتل "ویلیام باكلی " از اعضای آژانس اطلاعاتی مركزی ایالات متحده و یك سلسله عملیات در سفارت آمریكا در كویت و نیز ربودن هواپیمای مسافربری متعلق به شركت آمریكایی TWA، و دو هواپیمای شركت هواپیمایی كویت و به قتل رساندن كلونل هیگنز از نیروهای نظارتی سازمان ملل در جنوب آمریكا و قربانی كردن ۱۰ سرباز آمریكایی در عربستان سعودی از جمله اتهاماتی است كه آمریكا به این مبارز لبنانی نسبت مب داد.

زمانی كه این لیست به دست رژیم صهیونیستی رسید، موساد مواردی را به آن افزود:
۴ نوامبر ۱۹۸۳- انفجار فرماندهی ارتش صهیونیستی در صور – ۶۰ كشته.
۱۰ مارس ۱۹۸۵ – حمله به كاروان ارتش صهیونیستی در نزدیكی مطلة – ۱۲ كشته.
۱۹ اكتبر ۱۹۸۸ – هدف قرار دادن فرمانده ارتش صهیونیستی نزدیك مطلة – ۸ كشته.
۱۷ مارس ۱۹۹۲_ انفجار در سفارت‌ اسرائیل در آرژانتین -۲۹ كشته
۱۸ تیر ۱۹۹۴- انفجار مركز یهودیان در بوئنس آیرس آرژانتین- ۸۶ كشته


به غیر از این اینها، مواردی همچون، ربودن ۳ سرباز در مزارع شبعا، ربودن "حنان تتنباوم " و عملیات تیراندازی در نزدیكی شهرك صهیونیستی كیبوتس متسوفا و مهمتر از همه ربودن دو سرباز به نام‌های ریگف و گولدفاسر در مرزهای لبنان نیز از سوی اسرائیل به این لیست اضافه شد.

آمریكا و اسرائیل مدعی بودند در پشت همه این عملیاتها یك نفر وجود دارد، فردی مخفی كه در میان پایتختهای خاورمیانه حركت كرده، [این در حالی است كه آنها در برخی از این اتفاقات مدعی بودند كه ایران مسئول انجام این انفجارهاست، اما این بار منافع خود را در آن دیده بودند كه مغنیه را در این مورد متهم كنند. وی از دست عكاسان فرار كرده و انجام مصاحبه را رد میكند. دستگاههای اطلاعاتی غربی مغنیه را به شبحی تشبیه می‌كنند كه گاهی هست و گاهی نیست. بسیاری از اقدامات مغنیه شناخته شده اما دیگر در مورد قیافه، عادات و مكان او چیزی معلوم نیست. روشن است كه وی سال ۱۹۶۲، در یكی از روستاهای جنوب لبنان به دنیا آمده، برخی این روستا را طیر دبا دانسته و برخی دیگر اطلاعات مختلفی را مطرح كرده‌اند.

*مغنیه سالها سازمان‌های جاسوسی دنیا را سردرگم كرد

بنا بر اطلاعات موثق، والدین مغنیه از شیعیان مذهبی بوده‌اند؛ وی در سنین كودكی به بیروت رفته و در محله فقیری در مجاورت فلسطینی‌ها بزرگ شد، او به سازمان آزادیبخش فلسطین پیوسته، تحصیلات راهنمایی را رها و به جنبش فتح ملحق شد. گفته‌اند كه وی نگهبان شخصی "ابو ایاد " (جانشین عرفات) بوده؛ او بعد از مدتی به خدمت "گروه ۱۷ " كه یگان امنیتی سازمان بود، در آمد، اما زمانیكه پس از جنگ سلامة الجلیل در سال ۱۹۸۲، سازمان آزادیبخش فلسطین از لبنان اخراج شد، مغنیه، ماندن در بیروت را ترجیح داده و به هسته اولیه مؤسسین حزب‌الله پیوست.

بر اساس گزارش یدیعوت این مرد، در سایه بودن و ظاهر نشدن در ملا عام را ترجیح داد و گزارشها پیرامون وی ناقص و پیچیده است. بنا بر یكی از گزارشها، مغنیه محافظ شخصی علامه فضل الله مرجع فقید شیعیان در لبنان بوده است. طبق گزارشی دیگر، وی فرمانده و مغز متفكر عملیاتهای منظمی بوده كه نتایجی خونین را بدنبال داشته است. برخلاف سید حسن نصرالله رهبر فعلی حزب‌الله، مغنیه در تلویزیون حاضر نمی‌شد.

عماد مغنیه به ادعای این كتاب یك تروریست [مبارز] سرسخت و مبتكر بوده است. درخشش وی در جریان طراحی و فرماندهی سلسله عملیاتهای كشتار جمعی لبنان در اواخر جنگ اول لبنان نمود داشته است. وی زمانیكه یك كامیون پر از مواد منفجره را با هدایت تعدادی از مبارزان به مقر فرماندهی نیروهای مبارز آمریكایی و چتربازان فرانسوی در بیروت فرستاد، تنها ۲۱ سال داشت. چند روز بعد، همین حادثه علیه مقر فرماندهی اسرائیل در صور تكرار شد. مغنیه در ۲۲ سالگی یك گروه از مبارزان را به سمت ساختمان سفارت آمریكا در كویت فرماندهی و همانجا اولین هواپیمای خود را ربود. مغنیه پس از هر عملیات از محل فرار می‌كرد، گویی كه زمین او را بلعیده باشد.

به ادعای این كتاب صهیونیستی عماد مغنیه در ۲۳ سالگی هواپیمای TWA را در مسیر یونان به رم ربود و خلبان را وادار به فرود در فرودگاه بیروت كرد؛ در جریان ربودن هواپیما، "رابرت دین استاتهام " غواص ناوگان به قتل رسیده و جنازه‌اش از پنجره هواپیما به بیرون پرتاب شد. مغنیه بعد از عملیات ربودن هواپیما فرار كرد! اما این بار اثر انگشتش را در دستشویی هواپیما جا گذاشت.
افکارنیوز

اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک

حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها