0

ورزشی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:ورزشی
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  7:13 PM

قهرمان پاورليفتينگ معلولان جهان: به دنبال ركورد بالاي 300 كيلوگرمي در پاراالمپيك لندن هستم

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- قهرمان فوق سنگين جهان در رشته پاورليفتينگ معلولان گفت: تمام تلاشم اين است که بتوانم رکورد قبلي خود را بهبود بخشيده و در پاراالمپيک لندن به رکورد بالاي 300 کيلوگرمي دست يابم.
به گزارش خبرگزاري آريا، سيامند رحمان اظهار داشت: در حال حاضر از شرايط مساعدي براي ادامه تمرينات برخوردار هستم و در هفته به جزء روزهاي جمعه زير نظرصالحي مربي بدنساز خود در اروميه مشغول تمرين هستم .
رحمان همچنين در مورد شرايط جسماني خود گفت: به حول و قوه الهي تا به حال با مصدوميتي مواجه نشده ام و ازلحاظ تغذيه در شرايط خوبي به سر مي برم.
وي در مورد جابجايي رکودهاي قبلي خود گفت: آخرين رکورد، قبل از رکورد290 کيلوگرم من در بازي هاي پاراآسيايي گوانگژو متعلق به تنها رقيبم کاظم رجبي با 5/ 262 کيلوگرم بود که وي نيز با کم کردن حدود 60 کيلو از وزن خود در حال حاضر، تنها مرد فوق سنگين جهان در رشته پاور ليفتينگ در حرکت يک ضرب در پرس سينه مي باشم و اميدوارم با حضور خود در اردوي تيم ملي در يک ماه آينده بتوانم رکورد قبلي خود را در مسابقات لندن به بالاي 300 کيلو گرم بهبود بخشم.
وي در پايان گفت: در صورت بهبود رکورد قبلي خود به 300 کيلوگرم به عنوان اولين مرد ايراني وقوي ترين ورزشکارفوق سنگين جهان در مسابقات پارالمپيک2012 لندن، نامم در کتاب رکورد داران گينس ثبت خواهد شد.

کد خب

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها