0

ورزشی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:ورزشی
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  7:10 PM

مهماندوست درگفتگو با آريا:بايد 5 مدال مي گرفتيم

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا-سرمربي تيم ملي تکواندو گفت:کسب عنوان بهترين مربي جهان متعلق به تمامي اهالي تکواندو است و من تنها نماينده آنها در کره بودم.
رضا مهماندوست،سرمربي تيم ملي تکواندو،افزود:اين عنوان تنها مختص به مسابقات جهاني کره جنوبي نبود بلکه کسب عناوين متعدد جهاني و بين المللي دليلي شد که مرا به عنوان بهترين مربي جهان معرفي کنند و اين افتخاري براي ورزش ايران است اما در خصوص مسابقات نيز بايد بگويم که کره اي ها روي اين رقابتها حساب زيادي باز کرده بودند و مي خواستند تحت هر شرايطي اعتبار گذشته خود را دوباره کسب کنند ولي بچه هاي تيم ملي مبارزات بسيار خوب هوشيارانه اي را انجام دادند ولي با توجه به تمريناتي که انجام داده بوديم انتظار کسب 5 مدال طلا را داشم که البته دلايل نرسيدن به اين مهم را حتما آناليز کرده و براي مسابقات بعدي به عنوان تجربه اي ارزشمند استفاده خواهيم کرد تا اين قهرماني ها دوباره تکرار شود.
مهماندوست به آريااضافه کرد:کره اي ها بعد از اين ناکامي بزرگ کاملا تغيير کرده بودند ولي در بين آنها، اين سرمربي تيم کره جنوبي که پيش من آمد و اين قهرماني را تبريک گفت و تعظيم کرد و اين در حالي بود که آنها سالها قبل حتي به ما نگاه هم نمي کردند در هر صورت تکواندو ايران در شرايط فعلي داراي اعتبار زيادي شده و خيلي از کشورها تمايل دارند که با ايران اردوي مشترک داشته باشند و بايد از اين شرايط نهايت استفاده را ببريم.

کد خبر: 201105

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها