0

ورزشی

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:ورزشی
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  7:08 PM

خبري از کميته انضباطي فدراسيون فوتبال؛

کاهش حکم انضباطي نورمحمدي به واسطه گزارش افشاريان

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با بررسي مجدد، گزارش داوري و بازبيني فيلم مسابقه تيم هاي استيل آذين و پرسپوليس حکم عليرضا نورمحمدي بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس را کاهش داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با بررسي مجدد و بازبيني فيلم مسابقه تيم هاي استيل آذين و پرسپوليس که روز جمعه بيست و ششم فروردين ماه برگزار شد، با توجه به مفاد لايحه ارسالي افشاريان داور مسابقه، محروميت عليرضا نورمحمدي بازيكن تيم پرسپوليس را به دو جلسه تقليل و جريمه متعلقه را به ميزان صد ميليون ريال كاهش داد.
براساس گزارش سايت باشگاه پرسپوليس، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال قبل از بررسي کامل، احضار بازيکن پرسپوليس و گزارشات داوري، حکمي را اعلام کرد که باعث تعجب همگان شد و باشگاه پرسپوليس به حکم صادره اعتراض کرد. پس از اعتراض باشگاه و بررسي کامل گزارشات و بازبيني فيلم بازي محرورميت و جريمه عليرضا نورمحمدي کاهش يافت.
حکم مجدد کميته انضباطي فدراسيون فوتبال به اين ترتيب اعلام شد؛ محروميت عليرضا نورمحمدي مدافع تيم فوتبال پرسپوليس از دو ماه به دو جلسه و جريمه نقدي وي از 15 ميليون ريال به پنج ميليون ريال کاهش يافت.
ضمن اينکه مدافع قرمزپوشان دو جلسه محروميت خود را پشت سر گذاشته و در ديدار پرسپوليس برابر سپاهان در اصفهان از هفته سي و سوم مسابقات ليگ برتر فوتبال، سرخپوشان را همراهي خواهد کرد.

کد خبر: 20110507140136718


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها