0

اخبار جهان

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  6:57 PM

ملت فلسطين قوي تراز گذشته در برابر صهيونيست ها

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- يکي از رهبران جنبش جهاد اسلامي، انقلابهاي اخير در کشورهاي عربي را به نفع مساله فلسطين دانست و تاکيد کرد: ملت فلسطين امروزه بسيار قوي تر از گذشته است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه خبري العالم، احمد مدلل روز شنبه گفت: ملت هاي فلسطين و مصر روابطي راهبردي با هم دارند و پيمان کمپ ديويد باعث از بين رفتن نقش راهبردي و تاريخي مصر در زمينه آزادي فلسطين شد. اما جايگاه واقعي مصر همان چيزي است که امروزه پس از انقلاب و سرنگوني نظام مبارک در زمينه حمايت از ملت فلسطين شاهد آن هستيم.
مدلل افزود: امروزه مصر نقش جديدي دارد و ما اراده اين کشور را در زمينه به موفقيت رساندن آشتي ملي فلسطيني ها شاهد بوديم و ديديم که اين کشور از اردوگاه صهيونيسم و امپرياليسم فاصله گرفت.
وي تاکيد کرد:  رژيم مبارک با اطاعت از اوامر آمريکايي ها و صهيونيست ها ملت فلسطين را در غزه تحت محاصره قرار مي داد.
مدلل خاطرنشان کرد: رژيم صهيونيستي با ديده ترديد به تغييرات اخير در جهان عرب مي نگرد و انقلاب مصر باعث نگراني اين رژيم شده است؛ بويژه اينکه ميان مردم مصر و نظام کنوني پيوند مستحکمي وجود دارد.
وي در پاسخ به سؤالي درباره انقلاب هاي مردمي و نقش جديد آنها در کمک به قضيه فلسطين گفت: ما بر اين باوريم که تغييرات در کشورهاي عربي به نفع مساله فلسطين خواهد بود. از جمله اينکه امضاي توافق نامه آشتي ملي فلسطيني ها در قاهره از جمله نتايج انقلاب مصر بود و اقدامات اخير نظام مصر مورد رضايت رژيم صهيونيستي نيست.
اين رهبر جهاد اسلامي فلسطين در پايان با تأکيد بر اينکه ملت فلسطين امروزه از گذشته قوي تر است اظهار داشت: امروزه حمايت هاي اعراب و مسلمانان مقابله با رژيم صهيونيستي را هدف قرار داده است و ما اميدواريم که اين امر سرآغازي براي نابودي رژيم اشغالگر قدس و پايان اشغالگري آنها در سرزمين فلسطين باشد.


 

کد خبر: 201105081


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها