پاسخ به:اخبار جهان
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390 6:40 PM
خبرگزاري آريا- رئيس کميسيون حقوقي پارلمان فلسطين گفت که مسئولان رژيم صهيونيستي از همگرايي دولت مصر با مردم فلسطين و تلاش هاي قاهره در زمينه امضاي توافقنامه آشتي بين فلسطيني ها خشمگين و سردرگم شده اند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه خبري العالم، "احمد ابوحلبيه" اظهار داشت: حملات رسانهاي و گفتههاي مسئولان رژيم صهيونيستي عليه توافقنامه آشتي ملي در فلسطين در واقع واکنش آنها به همگرايي ايجاد شده بين فلسطينيان و مصر در پي انقلاب مردمي اين کشور است.
وي گفت: رژيم اشغالگر قدس از نقش تازه مصر در ياري رساندن به فلسطينيان به شدت دچار سردرگمي شده است و از بهبود روابط مصر و فلسطينيان بعد از انقلاب مردم مصر به شدت ناراحت است.
ابوحلبيه افزود: صهيونيستها همواره سياست "تفرقه بيانداز و حکومت کن" را در دستور کار خود قرار مي دادند و در همين راستا با ايجاد تفرقه بين مصر و فلسطينان اهداف خود را دنبال ميکردند، اما اکنون با توجه به انقلاب مردم مصر وضعيت فرق کرده است و صهيوينستها ديگر نميتوانند چنين سياستي را اجرا کند و از اينرو، دچار سردرگمي شدهاند.
وي درباره بازگشايي گذرگاه رفح در مرز مصر و نوار غزه گفت: مدت اعتبار توافقنامه موسوم به توافقنامه گذرگاه رفح در سال 2005 به پايان رسيد و پس از انقلاب مصر ديگر رجوع به آن موضوعيت ندارد.
ابوحلبيه خاطرنشان کرد: سازماندهي امور گذرگاه مرزي رفح به مصريها و فلسطينيها مربوط ميشود و رژيم صهيونيستي ديگر نميتواند خواست خود را بر مسئولان مصر بعد از انقلاب مردمي اين کشور تحميل کند.
وي تاکيد کرد: مسئولان مصر محاصره ظالمانه نوار غزه را نميپذيرند و برهمين اساس هم نقش آفريني براي ياري رساندن به ملت فلسطين را در دستور کار خود قرار دادهاند.
گفتني است پس از تصميم دولت جديد مصر براي بازگشايي گذرگاه رفح و ميانجيگري آنها ميان جنبشهاي فلسطيني، برخي مقامات رژيم صهيونيستي خواستار توضيح مصر در اين مورد شده بودند که با واکنش تند مقامات اين کشور مواجه شدند.
يکي از ژنرالهاي مصري در واکنش به اظهارات مسولان امنيتي و سياسي رژيم صهيونيستي در اين مورد توضيح داد روابط مصر و فلسطين و باز کردن اين گذرگاه به قاهره مربوط ميشود و کسي نميتواند در مسايل داخلي اين کشور دخالت کند. بازگشايي اين گذرگاه باعث به وجود آمدن نوعي سردرگمي در ميان سران تلآويو شده است تا جايي که آنها در اين مورد دست به دامان آمريکا شدهاند.
کد خبر: 201105071245567
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم