پاسخ به:اخبار جهان
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390 6:40 PM
خبرگزاري آريا- معاون رييس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) گفت توجه به ملاحظات اين جنبش موجب قبول امضا توافقنامه آشتي شد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه خبري العالم، موسي ابو مرزوق روز شنبه اظهارداشت : جنبش حماس ملاحظاتي در باره طرح مصر داشت که با الحاق پيوست به تفاهم ها اين نظرات مورد توجه قرار گرفت و پس از آن حماس توافقنامه را امضاء کرد.
وي افزود : سند قاهره از سوي عزام الاحمد، رييس هيات مذاکره کننده فتح و موسي ابومرزوق معاون رييس دفتر حماس و نماينده اين جنبش در مذاکرات مصر و نمايندگان ساير گروه هاي فلسطيني به امضا رسيد.
وي گفت: مصر نقش مهمي در نزديکي ديدگاه هاي فلسطيني ها به يکديگر ايفا کرد و کسي نقش مهم مصر را در مساله فلسطين انکار نمي کند.
معاون رييس دفتر سياسي حماس تصريح کرد: مصر در بسياري از مواضع و در چارچوب حل و فصل سياسي با رژيم صهيونيستي، از تشکيلات خودگردان حمايت مي کرد ؛ اما امروز ديگر بدون توجه به رژيم صهيونيستي مصر در تعامل کامل با مساله فلسطين و در صدد حمايت از اين ملت است.
ابومرزوق از نقش سوريه در حمايت از منافع فلسطيني ها بدون اعمال فشار بر حماس و در راستاي پيشبرد طرح آشتي فلسطيني قدرداني کرد.
عضو ارشد حماس گفت: سوريه هيچ فشاري در اين خصوص بر ما اعمال نکرد و حتي يک بار نيز از رهبران سوريه نشنيديم که موضعي را بر ما تحميل کنند.
کد خبر: 2011050712442943
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم