0

اخبار جهان

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  6:30 PM

محکوميت بازداشت 2نماينده بحريني

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- فعال سياسي بحريني بازداشت دو نماينده جمعيت الوفاق اسلامي و عضو فراکسيون مستعفي اين جمعيت در مجلس بحرين را محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه خبري العالم ، "يحيي الحديد" چهارشنبه اظهار داشت: بازداشت مطر ابراهيم مطر و جواد فيروز بر فضاي بحرين تاثير منفي خواهد داشت و اين در حالي است که هفت تن ديگر از رهبران مخالفان همچنان در بازداشت رژيم حاکم بسر مي برند.
مسوولان بحريني اين دو نماينده عضو فراکسيون مستعفي جمعيت الوفاق اسلامي را كه فوريه‌ گذشته در اعتراض به سركوب تظاهر كنندگان استعفا كردند، سه‌شنبه شب در محل اقامتشان دستگير كردند.
فعال سياسي بحريني با اشاره به همدردي مردم دنيا با ملت بحرين افزود: اقدامات دولت بحرين بيانگر تنگناي واقعي است که اين دولت بدان دچار شده است.
الحديد تصريح کرد: بازداشت اين دو نماينده الوفاق در راستاي وارد کردن ضربه کاري به مخالفان بحرين بوده است.
وي گفت: اگر چه هدف قرار دادن پزشکان ، وکلا و تاسيسات آموزشي به منظور ويران کردن پايه هاي جامعه و سست کردن اراده ملت بحرين صورت مي گيرد اما اين اقدامات در برابر هوشياري و ايستادگي ملت و انقلابيون راه به جايي نخواهد برد.
الحديد تصريح کرد: جمعيت الوفاق داراي پايگاه هاي گسترده مردمي و حضور فعالي در سطح نهادها و موسسات است و جاي تعجب ندارد که از سوي نهادهاي امنيتي رژيم بي صلاحيت و نامشروع بحرين مورد هدف قرار بگيرد.

 

 

کد خبر:


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها