ما پنجره ها را حس ميكنيم
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390 1:22 PM

او هميشه از راديو به عنوان زندگي ياد ميكند و اجراي همه برنامهها را جالب و دلنشين ميداند.
دوست داريد، امروز چه برنامهاي را اجرا كنيد كه در جدول پخش راديو نيست؟
امروزه با وجود فرستندههاي بيشماري كه داريم، همه نوع برنامه توليد و پخش ميشود و موضوعات مختلف در قالب اين برنامهها مطرح ميشود، اما آنچه مهم است اين كه راديو بايد برنامههايش را همراه با مخاطبانش متنوعتر كند، مخاطبسنجي دقيق صورت بگيرد و از نويسندگان خوب بيشتر استفاده شود، چون مهمترين اصل برنامههاي راديو، متن خوب و گوينده قدرتمند است.
راديوهاي تخصصي در اين راستا چقدر ميتوانند در جذب مخاطب كمك كنند؟
حتما مسوولان و مديران راديو، تحقيقات لازم را در اين زمينه انجام دادهاند كه چنين اتفاقي در راديو افتاد، پس ميتواند تاثيرگذار باشد.
مدتي پيش راديو 71 ساله شد. چه آرزويي براي اين راديوي 71 ساله داريد؟
من راديو را از بچگي دوست داشتم و به كار در راديو علاقه دارم و اميدوارم تا روزي كه توانايي دارم، بتوانم در راديو كار كنم، چون مخاطبان را هم خيلي دوست دارم و البته آنها هم نسبت به من لطف دارند.
اجرا در استوديوي بدون پنجره چطور مخاطب ميليوني را جلوي ميكروفن برايتان مجسم ميكند؟
ما پنجرهها را حس ميكنيم، و وقتي كه احساس ميكنيم شنوندههاي خوب و قدرشناس داريم، تكتك آنها به ما انرژي ميدهند. باور كنيد همين كافي است كه هر لحظه حضورشان را درك كنيم.
فكر ميكنيد مهمترين دليل موفقيتتان در كار گويندگي چيست؟
اول لطف خدا، آنچه لازم است بگويم اين است كه هميشه براي كارم اهميت قائل بوده و هستم و همواره دقت را در كارم مدنظر قرار ميدهم و در پي يادگيري هستم. متن برنامه را قبل از اجرا هميشه مطالعه ميكنم تا به موضوع اشراف داشته باشم و اگر موضوعي را متوجه نشوم، ميپرسم و در نهايت به درك مخاطبم احترام ميگذارم.