0

اخبار جهان

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار جهان
شنبه 17 اردیبهشت 1390  7:46 PM

۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ (۱۰:۱۳ق.ظ)

"من‌کارت" به تاييد بانک مرکزي رسيد

خبرگزاري موج -
مديرعامل سازمان فناوري اطلاعات و ارتباطات شهرداري مشهد گفت: در آخرين جلسه بانک مرکزي، "من‌کارت" به عنوان پول خرد الکترونيکي مورد تاييد اين بانک قرار گرفت.

به گزارش موج، علي آبسالان با اشاره به اين که "من‌کارت" ايده اي جديد و براي نخستين بار در کشور و شهر مشهد پياده شده است، افزود: در حال حاضر، طرح "من‌کارت" در ناحيه‌هاي يک و دو مشهد فعال شده و ظرف هفته آينده ناحيه چهار نيز فعال خواهد شد.
وي اظهار داشت: اين در حالي است که طي يک سال گذشته در مرحله آزمايش، 50 فروشگاه براي فروش و ارائه خدمات شارژ "من‌کارت" فعال شدند که به زودي 350 نقطه فروش و ارائه شارژ در سطح شهر افزوده خواهد شد.
آبسالان در ادامه پيگيري اين طرح را در زمينه سخت افزار و نرم افزار توسط سازمان فناوري اطلاعات شهرداري و بحث اجرايي آن نيز بر عهده سازمان اتوبوسراني شهرداري مشهد عنوان کرد.
وي خاطرنشان کرد: هم اکنون طرح " من‌کارت" در بخش اتوبوسراني فعال شده و پارکينگ‌هاي حاشيه‌اي و غير حاشيه‌اي هم از ديگر خدماتي است که به اين طرح خواهند پيوست.
وي با بيان اينکه بعد از سازمان اتوبوسراني، قطار شهري هم در حوزه "من‌کارت" فعال مي‌شود، تصريح کرد: پارکينگ‌ها و تاکسيراني‌ نيز به‌ترتيب در اين طرح فعال خواهند شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها