0

اخبار جهان

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار جهان
شنبه 17 اردیبهشت 1390  7:31 PM

 

 
 
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ (۹:۸ق.ظ)

 

توليد بايد صادراتي باشد

خبرگزاري موج -
افزايش تجارت، رونق توليد و اشتغال را به همراه دارد و اين موضوع بايد در ادغام وزارتخانه‎هاي بازرگاني و صنايع و معادن مورد توجه قرار گيرد.

به گزارش موج، عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي با بيان اين مطلب گفت: وظايف و چارچوب وزارتخانه هاي ايجاد شده پس از ادغام در قانون مشخص شده، اما آنچه که پس از ادغام وزارت بازرگاني و صنايع و معادن بايد مورد توجه قرار گيرد، موضوع تجارت خارجي و توليدات قابل رقابت در بازارهاي جهاني است.
عزت يوسفيان ملا ادامه داد: بي‎شک رونق تجارت موجب شکوفايي بخش توليد کشور خواهد شد.
وي افزود: نگاه و تفکر صادرات ‎محور ضمن کسب درآمد بيشتر، زمينه‎هاي توسعه توليد پايدار را مهيا مي‏کند.
نماينده مردم آمل در خانه ملت تصريح کرد: در بحث توليد نبايد به بازارهاي داخلي بسنده کنيم، چرا که کشور ما به لحاظ موقعيت استراتژيکي که در منطقه دارد مي‎تواند جايگاه قابل قبولي را در اقتصاد کشورهاي همسايه داشته باشد.
يوسفيان ملا، دسترسي به اين مهم را مستلزم توسعه تجارت خارجي دانست و خاطرنشان کرد: توجه به بخش تجارت و بازاريابي در خارج از مرزهاي کشور موجب مي‎شود تا توليدات داخلي در درون مرزها محصور نشده و با حضور در بازارهاي خارجي، بستر ارتقاي کيفي توليدات نيز فراهم شود.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها