0

اخبار گوناگون

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون
شنبه 17 اردیبهشت 1390  1:01 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل دفتر امور بانوان استانداري گلستان خبر داد:
استقبال گسترده تركمن‌‌‌هاي گلستان از طرح توانمندسازي دختران روستا

خبرگزاري فارس: مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري گلستان از استقبال گسترده شهرهاي تركمن‌نشين استان از طرح توانمندسازي دختران روستا خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از گرگان، مهري مهدوي در جمع بانوان شاغل در دستگاه‌هاي اجرايي استان گفت: طرح آموزش دختران يكي از طرح‌هاي مصوب سفر رئيس جمهوري به استان بوده است.
وي تصريح كرد: اين طرح به لحاظ نو و جالب بودن مورد تقدير مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري قرار گرفت و به عنوان طرح ملي معرفي شده است.
وي ادامه داد: طرح دختران عفيف كه از سوي دفتر امور بانوان استانداري گلستان به مركز معرفي شده است به طرح توانمندسازي دختران در جامعه روستايي تبديل شد كه برشي از طرح اين استان بود كه به كل استان‌ها كشور ابلاغ شده است.
مشاور استاندار گلستان در امور بانوان با بيان اينكه هم اكنون اين طرح در سطح استان اجرايي شده است، گفت: اين طرح با هدف آموزش دختران قبل از ازدواج در سه محور مسائل مهارتي، بهداشتي و شرعي انجام مي‌شود.
مهدوي خاطرنشان كرد: ما مي‌خواهيم دختران ما قبل از اينكه به فكر خانه‌اي آباد براي خودشان باشد به فكر خانواده آباد در آينده باشند.
وي ادامه داد: مادران ما بايد سعي كنند كه دختران خود را به اين هدف سوق دهند.
مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري گلستان گفت: داشتن امكانات مادي كه آسايش زندگي را به همراه دارد بايد در رتبه دوم دغدغه خانواده‌ها قرار گيرد.
مهدوي افزود: دغدغه اول خانواده‌ها و مادران ما بايد آرامش در خانواده باشد كه آن هم از طريق مهارت‌هاي زناشويي حاصل مي‌شود.
وي با بيان اينكه دختران ما بايد مسائل شرعي بدانند، گفت: مسائل بهداشتي يكي ديگر از نكات بسيار مهم و اساسي براي تحكيم بنيان خانواده است كه اگر دختران ما آن را ياد نگيرند سلامت خودشان به خطر ميافتد.
مشاور استاندار گلستان در امور بانوان تصريح كرد: تلاش كرديم اين مسائل را در بسته‌هاي آموزشي قرار داده و به دختران آموزش دهيم.
مهدوي خاطرنشان كرد: تبديل اين طرح به طرح ملي موجب شده است كه اين اداره كل آموزش 3 هزار دختر روستايي استان را با جديت شروع كند كه اين امر مي‌تواند به عنوان يك تجربه مفيد براي شروع اعتبارات سفر رئيس جمهور به استان و فرصتي براي بررسي عملكرد اين اداره‌كل در راستاي اجراي اين طرح باشد.
به گفته وي طي بازديدي كه از سطح استان انجام گرفت روند اجرايي اين طرح بسيار مثبت ارزيابي شده است.
مشاور استاندار گلستان در امور بانوان با بيان اينكه سنت هم‌اكنون اين طرح مورد استقبال شهرهاي تركمن‌نشين و اهل قرار گرفته است، گفت: جامعه اهل‌سنت استان اصرار دارند اين طرح همچنان با قوت ادامه داشته باشد و حتي اين طرح در بين پسران هم اجرا شود.
مهدوي اظهار داشت: طي جلسه‌اي با مدير سازمان جوانان استان پيشنهاد شد كه مدلي از اين طرح براي اجرا در بين پسران هم ارائه شود.
انتهاي پيام/ل20

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها