پاسخ به:اخبار گوناگون
شنبه 17 اردیبهشت 1390 12:57 PM
خبرگزاري فارس: سرپرست امور اجرايي بخش بانوان فدراسيون شنا گفت: در شناي موزون بانوان نياز به جذب مربي خارجي احساس ميشود، مربياي كه براي چند ماه به ايران بيايد و از داشتههايش استفاده كنيم.

افسانه تيموري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: در بخشهاي مختلف شناي بانوان، تاكنون بارها شاهد حضور مدرسيني در ايران بودهايم كه به تدريس و آموزش پرداختهاند. امروز هم با توجه به اينكه مسابقات غرب آسيا را در سال 2012 پيش رو داريم، در بخش شناي موزون و شنا دوست داريم اين اتفاق رخ دهد. خصوصا در رشته شناي موزون كه در ايران از سال 80 آغاز به كار كرده و ما قبلا در آن تجربهاي نداشتيم.
وي افزود: در بخش شنا مربيان عالي و باتجربهاي در سطح كشور داريم كه بتوانند كار را به عهده بگيرند و اگر آنها تشخيص دادند ميتوان از مربيان خارجي هم بهره برد اما در شناي موزون نياز به جذب مربي خارجي احساس ميشود.
سرپرست امور اجرايي بخش بانوان فدراسيون شنا خاطرنشان ساخت: اگر مربي خارجي در مدت زمان سه تا چهار ماه به ايران بيايد و مربيانمان زير نظر او كار كنند، اين برايمان خيلي مفيد خواهد بود. اگر اين مربي از كشور اوكراين و يا روسيه كه مربيان طراز اول دنيا را در اختيار دارد، باشد خيلي خوب است. كشور مصر هم مربيان بدي ندارد. اولين مدرسي كه مدرس فينا هم به شمار ميرفت و در همين رشته شناي موزون به ايران آمد، از مصر بود.
انتهاي پيام/