پاسخ به:اخبار گوناگون
شنبه 17 اردیبهشت 1390 12:52 PM
خبرگزاري فارس: مديرعامل تراكتورسازي گفت: دنبال علي دايي نيستيم و نميدانم چطور بگويم ميخواهيم با كمالوند ادامه دهيم.

محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد آخرين وضعيت جاسم كرار اظهار داشت: فراز كمالوند تصميم گرفته فعلا اين بازيكن در تمرين حاضر نشود. من در مشهد بسر مي برم و روز سه شنبه بايد به تبريز بازگردم تا تصميم نهايي را در مورد اين بازيكن بگيرم.
وي در مورد اين شايعه كه باشگاه تراكتورسازي با علي دايي براي فصل آينده تماس گرفته است، گفت: نمي دانم ديگر بايد چطور بگويم كه براي فصل آينده با فراز كمالوند توافق كرده ايم. مثل اينكه بايد قرارداد او را اسكن كنيم و روي سايت باشگاه بگذاريم تا ديگر كسي شايعه درست نكند. ما با علي دايي تماسي نداشته ايم و مديريت باشگاه تراكتورسازي مي خواهد با كمالوند براي فصل بعدي كار كند.
جعفري در مورد شكايت باشگاه صبا از اين تيم به دليل حوادث رخ داده در ورزشگاه يادگار امام گفت: ما هم جواب اين شكايت را مي دهيم تا ببينيم چه كسي برنده مي شود. آنها بايد جوابگوي حضور 15 نفري خود در زمين و مسلسل بستن به تماشاگران ما بعد از زدن گل و تحريك هواداران باشند. من به فكر منافع باشگاه خودم هستم و از حق تيم خود نمي گذرم.
انتهاي پيام/