0

اخبار ایران و جهان

 
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
جمعه 16 اردیبهشت 1390  11:30 AM

مدیرعامل شرکت گاز استان خبر داد

تعدیل 10درصدی صورت‌حساب گاز در آذربایجان‌شرقی

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
ولی الله دینی گفت: صورت‌حساب مشترکان گاز در آذربایجان‌شرقی تا 10درصد تعدیل می‌شود.
۱۳۹۰ جمعه ۱۶ اردیبهشت ساعت 10:46
 
به گزارش خبرگزاری برنا از تبریز، مدیر عامل شرکت گاز آذربایجان‌شرقی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براساس پیگیری‌های انجام شده از سوی این شرکت، تمامی شهرستان های استان در اقلیم یک قرار گرفته و مصارف خانگی استان از تاریخ اجرای قانون هدفمندی یارانه ها بر مبنای اقلیم یک محاسبه و عموم مشترکان از مزایای آن بهره مند می شوند.

وی تصریح کرد: تعدیل صورت‌حساب ها تا 10 درصد خواهد بود و این رقم به‌صورت خودکار در قبوض گاز مصرفی آنها اعمال می شود.

دینی با اشاره به قبوض پرداختی مشترکان خاطرنشان کرد: این ارقام به‌صورت سیستمی بر روی قبوض دوره جدید مشترکان محاسبه و به‌عنوان بستانکار لحاظ و از مبالغ صورت‌حساب دوره جدید کسر می شود.

وی راهکار حل مشکل قبوض آن‌دسته از مشترکانی را که به هر دلیل نسبت به صورت‌حساب خود سوال دارند از سه طریق قابل بررسی دانست و گفت: دسته اول مشترکانی را شامل می شود که از یک کنتور و اشتراک تجمیعی برای چند واحد نظیر مجتمع های مسکونی و یا مصارف کارگاهی، تجاری استفاده می کنند که این دسته می‌توانند با مراجعه به ادارات گاز استان نسبت به تغییر ظرفیت و تفکیک کنتور اقدام کنند. با اینکه میزان مصرف این قبیل مشترکان از زمان آغاز اجرای قانون هدفمندی یارانه ها بررسی و با نصب کنتور مجزا و یا افزایش ظرفیت کنتور قابل تعدیل است.

دینی در تشریح وضعیت صورت‌حساب دسته دوم از مشترکان اعلام داشت: آن‌دسته از مشترکانی که با مقایسه میزان مصرف خود نسبت به سال‌های قبل درباره خرابی کنتور و یا نحوه قرائت آن اعتراض داشته باشند مسایل و مشکلات مربوطه آنها با تست و تعویض کنتور از طریق این شرکت و یا تعدیل مصارف نسبت به ماه‌های قبل رفع می‌شود.

مدیر عامل شرکت گاز آذربایجان شرقی در رابطه با مشترکانی که صورت‌حساب مصرفی آنها بیش از حد متعارف بوده و شامل راهکارهای یاد شده نمی شوند، افزود: این‌گونه مشترکان در ردیف سوم این دسته بندی قرار می گیرند که در همین راستا کمیته ای درباره بررسی علل مصارف غیر متعارف از سوی این شرکت تشکیل یافته و در حال بررسی این موضوع بوده و تاکنون نتایج به‌عمل آمده از عدم رعایت مدل های الگوی مصرف در منازل و سیستم های گرمایشی آنها حکایت داشته و تلفات حرارتی بیش از حد معمول و غیر متعارفی دارند که این دسته می توانند با شناسایی موارد خارج از الگو، راهکارهای مناسب را درباره بهینه سازی از جمله بازنگری در تأسیسات، عایقکاری و درزبندی منافذ برای جلوگیری از ورود هوای سرد و انتخاب ظرفیت استاندارد وسایل گاز سوز نظیر بخاری و مشعل را به‌کار گرفته و بطور قابل توجهی میزان مصارف خود را کاهش داده و کنترل کنند، با آنکه برخی از این مشترکان علی رغم داشتن اتلاف حرارت در ساختمانهایشان از یک اشتراک و کنتور با تعرفه خانگی برای مصارف تجاری، کسب و خدمات مانند مغازه ونانوایی و کارگاه و... استفاده کرده اند که باید نسبت به تفکیک آن اقدام کنند.
 



تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها