0

اجتماعی

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اجتماعی
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390  8:00 PM

چهارشنبه 14 ارديبهشت 1390 - 04:11:18 ب.ظ
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share
 

حدود 20 هزار زائر استان چهارمحال و بختياري از مناطق عملياتي ديدن کردند

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا - معاون هماهنگ کننده سپاه قمربني هاشم (ع) گفت : حدود 20 هزار زائر استان چهارمحال و بختياري از مناطق عملياتي ديدن کردند .
به گزارش خبرگزاري آريا ، سرهنگ پاسدار عباس عباسي در جلسه جمع بندي اعزام کاروان هاي راهيان نور به مناطق عملياتي جنوب کشور گفت : اردوهاي راهيان نور از جمله مواردي است که در افزايش بصيرت به ويژه در جوانان تاثير ويژه اي دارد.
وي از اردوهاي راهيان نور به عنوان مهمترين و موثرترين عامل افزايش بصيرت ياد کرد و آن را سفر عظيم فرهنگي و حرکت ملي دانست .
سرهنگ عباسي افزود: همکاري و جهاد در اين حوزه بايد توسعه پيدا کند و به همه بخش‌هاي مربوط به اين فعاليت نيز تسري يابد.
معاون هماهنگ کننده سپاه قمربني هاشم (ع) گفت : اگر بخواهيم خيلي خلاصه و به‌صورت موردي اثرات اردوهاي راهيان نور را بشماريم ، بايد به مواردي مانند خودباوري ، خوداتكايي، نوآوري، شكوفايي ، خودكفايي و معنويت افزايي اشاره كنيم.
وي ادامه داد: اينها را بايد به عنوان حداقل‌ دست‎آوردهايي كه در دفاع مقدس اتفاق افتاده، در نظر گرفت و بعد بايد ديد كه هركدام از اينها در ابعاد سياسي، نظامي ‌و اقتصادي و فرهنگي چه جايگاهي دارند.
وي اضافه كرد: اردوهاي راهيان نور شعارها و مباني امام خميني(ره) را مجددا احيا ‌كرد و يقينا با بهره‌گيري از فرمايشات مقام معظم رهبري و برنامه‌ريزي دقيق و انديشمندانه در راهيان نور مي‌توان هرچه بيشتر نسل جديد را با هويت انقلاب اسلامي كه هويتي بسيار كارآمد است، آشنا ساخت .

کد خبر: 201105041611


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها