0

اجتماعی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:اجتماعی
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390  7:42 PM

شهردار تهران:واگذاري امورشهري به مردم از سياست هاي قطعي ما است

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- شهردار تهران گفت:هر خدماتي که در شهر انجام مي دهيم براي اين است که انسان هايي خوب با معيارهاي اسلامي تربيت کنيم و از اين رو بايد روح حاکم بر فعاليت ها ،فرهنگي و تربيتي و در بستر دين باشد.
به گزارش آريا به نقل از روابط عمومي شهرداري تهران، شهردار تهران در حاشيه مراسم افتتاح 90 پروژه عمراني فرهنگي اجتماعي ترافيکي و خدماتي در منطقه 8 با بيان اين مطلب گفت: بسياري از مطالبات مردم از ما اقدامات عمراني و خدماتي مانند ساخت خطوط مترو ايجاد فضاهاي سبز، ايجاد ميادين ميوه و تره بار و غيره است که ما نيز معتقديم بايد تمام تلاش خود را براي اجراي اين اقدامات به کار گيريم و در اين زمينه چيزي کم نگذاريم، اما به موازات چنين اقداماتي بايد اقدامات فرهنگي و اجتماعي نيز با جديت دنبال شود.
وي با بيان اين که آيا ما پدران و مادراني را در اطراف خود نديديم که آرزوي مرگ خود يا فرزند عزيزشان را مي کنند و آيا ما به عنوان مدير در قبال آنها و غصه بزرگي که دارند وظيفه اي نداريم ، افزود : به طور حتم همانقدر که حل مشکلاتي مانند کمبود فضاهاي خدماتي و يا پر کردن چاله هاي شهر مهم است حل غصه هاي اينچنيني مردم نيز اهميت دارد.
قاليباف تاکيد کرد: در هر حال ما هر خدماتي که در شهر ارائه مي دهيم براي اين است که که انسان هايي خوب با معيارهاي اسلامي تربيت کنيم ، لذا بايد روح حاکم بر فعاليت ها ،فرهنگي و تربيتي و در بستر دين باشد.
وي تاکيد کرد: من نمي گويم در حوزه هاي فني و خدماتي کار بزرگي انجام داديم، اما کارنامه ما مشهود است که چيزي هم کم نگذاشتيم و معتقديم که اساس و کيان کارهاي ما بايد اخلاق و تربيت باشد.
وي با بيان اينکه من روزي که در نيروي انتظامي بودم لايه هاي زيرين شهر را هم ديد و نسبت به آسيب هاي اجتماعي آشنايي کامل دارم، گفت: امروز به عنوان شهردار نسبت به شهردارهاي ديگر وظيفه و مسئوليت سنگين تري را بر دوش خود احساس مي کنم و معتقدم که وظيفه ام متفاوت است.
وي در ادامه با اشاره به موضوع  بافت هاي فرسوده گفت :  همانطور که در شوراي شهر نيز گفتم در بافت هاي فرسوده دغدغه ام تنها ساختن و نوسازي خانه نيست، بلکه بافت هاي فرسوده بايد از اين لحاظ مورد توجه قرار گيرند که اخلاق، عزت و شرف انسان ها را تهديد مي کنند.
شهردار تهران خاطرنشان کرد: اگر ما به دنبال ايجاد 380 سراي محله در 380 محله تهران هستيم به اين دليل است که خانواده ها جايي را براي تربيت فرزندانشان در محله مسکوني خود داشته باشند.
قاليباف تصريح کرد: در اين ميان اگر فرهنگسراي محله اي ساخته مي شود بايد ريشه اش از مسجد و فرهنگ مسجد باشد تا به بيراهه نرويم.
وي با بيان اينکه برخي از من مي خواهند که فقط مساجد را توسعه دهم، گفت: توسعه مساجد از طرح ها و اقدامات در دستور کار است اما خيلي از نيازهاي ضروري در جامعه وجود دارد که در داخل مساجد قابل اجرايي شدن نيست و بايد به عنوان نيازهاي ضروري  مردم به آنها توجه ويژه شود.
شهردار تهران خاطر نشان کرد : با اين وجود اگر از فرهنگ مسجدي و تفکر مسجدي که وابسته به روحانيت است فاصله بگيريم با گذشت زمان به انحراف کشيده مي شويم و با توجه به اين مهم ، شوراياران محلات نيز بايد موضوعات فرهنگي و اجتماعي را با محوريت تفکر مسجدي در راس کارهاي خود قرار دهند.
وي در ادامه با اشاره به اينکه بسياري از شهروندان خدمات و امکانات را مي خواهند اما به طور مثال مي گويند ميدان ميوه و تره بار بزنيد ولي نه در مقابل محل سکونت ما گفت: اين ها تماما ضعف فرهنگي است که متاسفانه با آن مواجه هستيم و چنانچه مشکلات فرهنگي ما برطرف شده و فرهنگ سازي مناسبي صورت گيرد شاهد حل بسياري از معضلات و مشکلات اصلي شهر خواهيم بود.
به گفته وي يکي از موضوعات مورد تاکيد امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري که در قانون نيز بر آن تاکيد ويژه شده، نقش مردم در نظام جمهوري اسلامي است و اينکه بايد امورات مردم را به دست آنها بسپاريم.
وي با اشاره به اينکه شهرداري يک نهاد عمومي و غير دولتي است که اجراي تمام پروژه هايش با هزينه و از جبيب مردم پرداخت مي شود، گفت: واگذاري امورشهري به مردم از سياست هاي قطعي ما است.
وي ادامه داد: شايد از ديد کارشناسان صدور پروانه از سخت ترين کارهايي است که سپردن اين امر به مردم مي تواند مشکلاتي را به دنبال داشته باشد اما ما حتي اين کار را هم توانستيم به مردم بسپاريم.
شهردار تهران تاکيد کرد: وقتي کارها به دست مردم سپرده مي شود از هر جهت به نفع آنها است و همچنين سبب کاهش هزينه ها و فساد شده و روان تر شدن کارها و حفظ کرامت انسان ها را بيش از پيش به دنبال خواهد داشت.
وي ادامه داد: با اين سياست و ديدگاه ما در بحث شوراياري ها با جديت ايستاديم و خوشبختانه اکنون به جايي رسيديم که شوراياران مطابق با فرهنگ دفاع مقدس براي رضاي خدا و بدون چشم داشت به منفعتي، مسائل و موضوعات مردم را پيگيري مي کنند و ما تا حد زيادي توانستيم امور شهر را در سطوح مختلف به مردم بسپاريم.

کد خبر: 20110504150109093

آگهی  

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها