0

اقتصادی

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اقتصادی
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390  11:49 AM

مديرعامل سازمان حمايت خبر داد:

فعاليت 14 هزار ناظر افتخاري در کشور

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- مديرعامل سازمان حمايت مصرف‌کنندگان و توليدکنندگان با بيان اين مطلب که آيين‎نامه اجراي قانون حمايت از حقوق مصرف‎کننده براي تصويب به دولت ارسال شده است، ابراز اميدواري کرد: اين قانون تا پايان هفته آينده به تصويب برسد.
ر نکويي‌مهر ، روند واگذاري تصدي‎گري‌ها به بخش خصوصي در وزارت بازرگاني را مورد اشاره قرار داد و افزود: وزارت بازرگاني و سازمان حمايت به صورت فعال در صدد استفاده از توان تشکل‎هاي مردم نهاد هستند که شکل‎گيري انجمن‎هاي حامي حقوق مصرف‎کنندگان و واگذاري امور بازرسي و نظارت به اصناف و ناظران افتخاري از جمله آنهاست.
وي اظهار داشت: در حال حاضر بستر وسيعي براي فعاليت تشکل‎هاي مردم نهاد فراهم شده است. چرا که با توجه به روند اجراي اصل 44 قانون اساسي، وزارت بازرگاني و ديگر دستگاه‎هاي دولتي تنها بايد عهده‎دار وظايف حاکميتي باشد.
به گفته وي، در حال حاضر 14 هزار ناظر افتخاري علاوه بر بازرسين شوراي اصناف و سازمان حمايت، مشغول به فعاليت هستند.

کد خبر:


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها