0

اخبار ایران و جهان

Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 3093

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  1:53 PM

دعاي شهيد مطهري در حق فرزندان و آثارش به روايت همسرش

خبرگزاري فارس: همسر استاد شهيد «مرتضي مطهري» گفت: شهيد مطهري به من گفتند «از خداوند بخواهيد ثمرات و اثراتم يعني فرزندان و نوشته‌هاي من بعد از مرگم به گونه‌اي نباشد كه براي اصلاح آنها از خداوند بخواهم مرا به دنيا بازگرداند».

به گزارش خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا»، به مناسبت سي و دومين سالروز شهادت استاد شهيد «مرتضي مطهري»، احمد اسماعيلي رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران تهران بزرگ به همراه حجت‌الاسلام حسين‌زاده معاون فرهنگي اين بنياد، خسرو علي‌ياري رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران منطقه سه تهران، تعدادي از مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران، معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري منطقه 3 تهران و جمعي از مديران مدارس شاهد اين منطقه با «اعظم روحاني» همسر شهيد والامقام استاد «مرتضي مطهري» ديدار كردند.

سال‌ها از آخرين ديدار اين دو يار قديمي گذشته است؛ استاد شهيد كه در خانه همسر و تكيه‌گاه مهرباني‌ها بود با بال‌هايي خونين از اين ديار بال رهايي گشود اما خاطراتش همچنان در ياد تنها همراه و همدم تلخ و شيرين زندگي‌اش باقي مانده است.
سال‌ها از حضور او در اين خانه قديمي مي‌گذرد اما انگار اين حياط كوچك آجري و اين اتاق‌ها هنوز عطر حضور استاد شهيد را فراموش نكرده‌اند.

بدو ورود پاي سخنان همسر شهيد مطهري مي‌نشينيم؛ او كه همه بضاعتش از آرامش و مهرباني را با سخاوت به همه ما هديه مي‌كرد و براي ما كه نسل‌هاي بعد از استاد شهيد را درك كرده‌ايم، يادي از معلم جاودانه انقلاب را زنده مي‌كرد.
همسر شهيد مطهري با ذكر خاطراتي از زندگي مشترك 26 ساله با آن شهيد بزرگوار اظهار داشت: شهيد مطهري 7 سال با پدرم تفاوت سني داشت؛ پدرم عاشق شهيد مطهري بود؛ پدرم به من گفت «اگر دنيا و آخرت را مي‌خواهي با مطهري ازدواج كن؛ من از نظر مادي هر چه دارم به تو مي‌دهم».

وي ادامه داد: اوايل ازدواج با اين شهيد بزرگوار در قم بوديم، يك روز بعد از نماز ظهر به من گفتند «من دعايي مي‌كنم و از شما مي‌خواهم كه بعد از تمام فرايضتان اين دعا را بخواني؛ در دعايت از خداوند درخواست كن ثمرات و اثرات من يعني فرزندان و نوشته‌هايم، بعد از مرگم طوري نباشند كه از خداوند تقاضا كنم مرا به دنيا بازگرداند تا آنها را اصلاح كنم» اين درحالي بود كه در آن زمان شهيد مطهري به جز 4 مقاله نوشته‌اي نداشت و فرزندي هم نداشتيم.

روحاني يادآور شد: مادر شهيد مطهري به من مي‌گفت «شهيد مطهري از 11 سالگي لحظه‌اي بدون وضو نبود»؛ در طول زندگي مشتركمان نيز ايشان يك لحظه هم بدون وضو نبودند و حتي قبل آشاميدن آب، وضو مي‌گرفتند و اصرار داشتند كه روزانه يك حزب قرآن بخوانيم و به روح مبارك حضرت رسول (ص) هديه كنيم و معتقد بودند اين كار، موجب بركت عمر و رستگاري آخرت افراد مي‌شود.

وي ادامه داد: شهيد مطهري منظور خود را از بركت عمر، طولاني بودن نمي‌دانست بلكه باقيات صالحات و شناخت حق را از بركات عمر برمي‌شمرد؛ قرائت روزانه قرآن كريم، اقامه نماز اول وقت و محاسبه شبانه روزي اعمال توصيه هميشگي استاد شهيد به خانواده و دوستان بود؛ شهيد مطهري بر مسئله ايمان تأكيد ويژه‌اي داشتند و مي‌گفتند انسانيت انسان به ايمان اوست.

همسر شهيد «مرتضي مطهري» يادآور شد: شهيد مطهري هميشه مي‌گفت «سعي كنيد، اهل تهجد و نماز شب باشيد كه نماز شب، ضامن روزي حلال است» و ايشان بر محاسبه نفس و اعمال بسيار تأكيد داشتند و معتقد بودن اگر بخواهيم نفسمان را اصلاح كنيم بايد حاكم بر نفس باشيم لذا نبايد مرتكب گناه شويم.

وي با بيان اينكه همه داشته‌هاي ما آموزه‌هاي امام خميني (ره)، علامه طباطبايي و شهيد مطهري است، تأكيد كرد: براي مبارزه با نفس و در اختيار گرفتن آن، چهار دوره اربعين گذرانده شود؛ در اربعين اول محرمات را انجام ندهيم؛ در اربعين دوم دل انسان خود به خود مايل به انجام مستحبات مي‌شود و به آن بپردازيم؛ در اربعين سوم از انجام امور شبه‌دار خودداري ‌كنيم و در اربعين چهارم حالتي در وجود انسان پيدا مي‌شود كه در آن چشمه‌هاي نوراني دانش كه در قلب ايجاد شده است بر زبان جاري مي‌شود؛ بنابراين از آن سخنان افراد، هدايت مي‌شوند در نتيجه انسان هدايتگر مي‌شود.

روحاني افزود: پس از شهادت شهيد مطهري، بنده را براي صحبت كردن به نقاط مختلفي دعوت مي‌كردند؛ براي مطرح كردن اين موضوع به امام خميني (ره) مراجعه كردم و ايشان به بنده توصيه كردند از چهار چيز پرهيز كنم «امضا ندهم، با كسي عكس نگيرم، از خانه خارج نشوم و تلويزيون تماشا نكنم».

وي بيان داشت: پدر بنده هم روحاني بودند و 20 سال در مسجد گوهرشاد مشهد مقدس نماز خواندند اما شهيد مطهري شخصيت بسيار عجيبي داشتند؛ در دوران شاه ايشان در دانشگاه تدريس مي‌كردند و معتقد بودند كه «نبايد از سهم امام استفاده كنم؛ چون كسي كه از سهم امام استفاده مي‌كند، بايد بسيار خالص و براي امام عصر (عج) كار كند؛ آن از عهده من برنمي‌‌آيد».
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها