0

استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:استانها
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390  11:17 PM

 نسخه چاپي ارسال به دوستان

مدير عامل شركت آب و فاضلاب خراسان شمالي:
خط انتقال آب گلستان‌شهر بجنورد به پايان رسيد

خبرگزاري فارس: مدير عامل شركت آب و فاضلاب خراسان شمالي گفت: خط انتقال آب گلستان‌شهر بجنورد با شش هزار و 760 متر به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومي شركت آب و فاضلاب خراسان شمالي، سيد ابراهيم علوي اظهار داشت: آبرساني به مساكن مهر كه يكي از دغدغه‌هاي اصلي دولت خدمتگزار و شركت‌هاي آب و فاضلاب است با جديدت در حال پيگيري بوده و آبرساني به اين شهرك يكي از پروژه‌هايي بود كه اين شركت توانسته با تلاش‌هاي شبانه روزي و با هزينه‌اي بالغ بر 10 ميليارد ريال به اتمام برساند.
وي افزود: شبكه توزيع آب اين شهرك نيز با توجه به ميزان بازگشايي معابر بيش از 7 هزار 211 متر لوله گذاري شده و در صورت بازگشايي هرچه بيشتر معابر توسط مسئولان ذي‌ربط و در اختيار داشتن جبهه كاري اين امر سرعت بيشتري خواهد گرفت.
علوي همچنين از پيشرفت بيش از 75 درصدي فيزيكي مخزن ذخيره آب اين شهرك خبر داد و گفت: براي تكميل آبرساني به شهرك گلستان شهر يك باب مخزن 5 هزار متر مكعبي نيز در نظر گرفته شده كه عليرغم محدوديت‌هاي آب و هوايي در فصل سرما و زمستان عمليات اجرايي با حد اكثر توان ادامه يافت.
مدير عامل شركت آب و فاضلاب خراسان شمالي اظهار داشت: در حال حاضر عمليات ساخت اين پروژه با پيشرفتي بيش از 70 درصد در حال اجرا بوده و بتن‌ريزي ديوارها و ستون‌ها به پايان رسيده است.
وي تصريح كرد: كل اعتبار مورد نياز براي تكميل طرح آبرساني به گلستان شهر بجنورد 275 ميليارد ريال است كه در حال حاضر 17.5 ميليارد ريال آن اختصاص يافته است.
علوي خاطر نشان كرد: سايز لوله‌هاي به كار رفته در خط انتقال و شبكه توزيع گلستان شهر از 63 ميليمتر تا 600 ميليمتر از نوع پلي اتيلن است.
انتهاي پيام/م30/ب 

 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها