0

استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:استانها
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390  11:17 PM

 نسخه چاپي ارسال به دوستان

مديرعامل شركت شهرك‌هاي صنعتي مازندران:
ايران خودرو مازندران نمونه‌اي از توليد پس از مصوبات دولت است

خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت شهرك‌هاي صنعتي مازندران از كارخانه ايران خودرو مازندران به عنوان نمونه‌اي از توليد و اشتغال پس از مصوبات دولت ياد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان بابل، ابراهيم گوهردهي مديرعامل شركت شهرك‌هاي صنعتي مازندران، حجت‌الاسلام ميراحمدي امام جمعه بندپي، جمعي از مديران شركت شهرك‌هاي صنعتي و اعضاي هيئت امناء پيش از ظهر امروز با حضور در شهرك صنعتي بندپي شهرستان بابل از بخش‌هاي مختلف كارخانه توليد ايران خودرو مازندران بازديد كردند.
مديرعامل شركت شهرك‌هاي صنعتي مازندران در اين بازديد با گراميداشت هفته كار و كارگر با تقدير از تلاش‌هاي بي‌وقفه تمام صنعتگران در عرصه توليد اظهار داشت: سال جديد را به‌گونه‌اي شروع كرديم كه از سوي مقام معظم رهبري به‌نام سال جهاد اقتصادي مزين شده است و به‌همين لحاظ حركت جهشي بسوي خودكفايي كامل اقتصادي به سرعت آغاز شده است.
ابراهيم گوهردهي گفت: واحدهاي توليدي مستقر در شهرك‌ها و نواحي صنعتي با حمايت‌هاي ويژه دولت ميتوانند نسبت به افزايش چشمگير توليدات و محصولات خود فعاليت مضاعف كنند.
مديرعامل شركت شهرك‌هاي صنعتي مازندران تاكيد كرد: استقبال مردم از توليدات داخلي نيز حركت بزرگي در سال جهاد اقتصادي است.
گوهردهي افزود: شهرك صنعتي بندپي با استقرار واحدهاي فعال و پويايي همچون كارخانه توليد ايران خودرو مازندران در راستاي حركت بسوي يك شهرك صنعتي نمونه و پويا در استان گام برمي‌دارد‌.
مديرعامل شركت شهرك‌هاي صنعتي مازندران با اشاره به نقش واحدهاي فعال بخش صنعت در سال جهاد اقتصادي بيان داشت: واحدهاي متوسط و بزرگ توليدي مستقر در شهركها و نواحي صنعتي استان در ايجـاد اشتغـال مولد و پايدار در منطقه نقشي تأثيرگذار و بي‌ بديل دارند.
وي در پايان تاكيد كرد: اين امر ميتواند براي ريشه‌كني مشكل بيكاري در شهرستان و حتي استان بسيارمفيد و ارزشمند باشد.
به گزارش فارس، پس از انجام سفر اول و دوم دولت در استان مازندران مصوبه عدم استقرار صنايع بزرگ و مادر در استان‌هاي شمالي به ويژه مازندران لغو شد و بعد از آن مقدمات راه‌اندازي و توليد كارخانه‌هاي بزرگ مانند توليد خودرو و پالايشگاه در مازندران آغاز شد.
كارخانه توليد خودور مازندران در شهرستان بابل از سال گذشته به مرحله توليد رسيد و پالايشگاه ساري نيز در مرحله تحويل زمين است.
انتهاي پيام/ل20/ع 

 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها