0

استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:استانها
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390  10:42 PM

 نسخه چاپي ارسال به دوستان

امام جمعه اردبيل:
آموزش و پرورش جاي تسويه‌حساب‌هاي شخصي نيست

خبرگزاري فارس: امام جمعه اردبيل گفت: نبايد اجازه دهيم عده‌اي به خاطر تسويه حساب‌هاي شخصي خود وارد آموزش و پرورش شده و سرنوشت فرزندان اين كشور را به دست گيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، حجت‌الاسلام سيد حسن عاملي بعداز‌ظهر امروز در ديدار با جمعي از كاركنان آموزش و پرورش استان و اعضاي عقيدتي سياسي سپاه حضرت عباس (ع) با تبريك فرا رسيدن روز معلم با اشاره به تاثيرگذاري عنصر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش بايد با دعوت از كارشناسان خبره در باب تربيت، اولياي دانش‌آموزان را نسبت به تربيت ديني ترغيب كرده و تنها به كلاس‌هاي درس اكتفا نكند.
عاملي در ادامه نامگذاري روزها با نام خاص را داراي اهدافي والا اعلام كرد و افزود: چنين نيست كه يك روز به نامي مشهور شود و برنامه‌اي برگزار شده و پايان پذيرد بلكه با نامگذاري روزها و ايام مي‌خواهيم ارزش‌هاي اساسي و بنيادي را نهادينه كرده و راهكاري براي آن پيدا كنيم.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اردبيل تصريح كرد: روز معلم روزي است كه جامعه بايد ارزش تعليم را بداند و در نظام ارزش‌گذاري بايد بر روي تعليم و تربيت حساب جداگانه‌اي باز كنيم.
وي با تاكيد بر اينكه در جامعه بايد تمام افراد به تعليم و تربيت به چشم قداست نگاه كنند، افزود: نعمت تعليم را خداوند از كرامات خود به بشر عطا كرده و عالم رتبه والايي را در جهان دارد.
عاملي مقام و مرتبت معلم را بسيار والا اعلام كرد و گفت: رشد و بلوغ جامعه در گرو علم است و اگر جامعه بخواهد به سمت خدا برود راهي جز علم ندارد.
امام جمعه اردبيل افزود: تمام ميراث علمي گذشتگان از طريق تعليم به نسل جديد منتقل مي‌شود بنابراين اگر تعليم نباشد سرنوشت جامعه مشخص نيست.
وي به پيشروي‌هاي علمي ايران در عرصه‌هاي مختلف فناوري‌هاي جديد و پيشرفت‌هاي منحصر به فرد اشاره كرد و با بيان ارزشگذاري رهبر معظم انقلاب به اين پيشرفت‌ها، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب به قدري ارزش و جايگاه علم و علم‌‌آموزي را رفيع مي‌دانند كه خودشان براي بازديد از طرح‌هاي علمي و پيشرفت‌هاي كشور عازم مناطق مختلف مي‌شوند.
به گزارش فارس از اردبيل، نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اردبيل موجوديت كشور، تماميت ارضي و حيثيت آن را وابسته به علما دانست و گفت: اگر علما تربيت نشوند علم نيز به درد نمي‌خورد چرا كه نتيجه آن را در افعال وحشيانه غرب مشاهده مي‌كنيم كه چگونه علم بدون تربيت را در خدمت كشتار مردم به كار گرفته‌اند.
وي در ادامه با تبريك هفته عقيدتي سياسي سپاه كادر سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را جزو مخلص‌ترين افراد در كشور اعلام كرد و افزود: هر جا در كشور گره‌اي ايجاد شده سپاه با موفقيت وارد عمل شده و آن گره را باز كرده است.
انتهاي پيام/ز20/ب 

 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها