محمدحسن صباغ زادگان گفت: 45 طرح با اعتبار 250 میلیارد تومان تا پایان سالجاری در استان یزد اجرا خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان یزد در جمع اصحاب رسانه استان گفت: برقرار شدن فاز اول پست 400 کیلو ولت بافق و طبس، احداث و راه اندازی پست 63 کیلو ولت آزادگان، شهیدان پاکنژاد و صدوق، راه اندازی پست 63 به 20 کیلو ولت شهرک صنعتی فولاد و راه اندازی پست های برق موبایل بهمن ابر کوه، بهاباد و میبد از مهمترین این طرح ها است.
محمدحسن صباغ زادگان ضمن اشاره به این که قدرت نصب شده نیروگاه های استان بالغ بر 1100 مگاوات است، افزود: امیدواریم امسال همه برق مصرفی خانگی و صنعتی در استان تولید شود.
وی با بیان اینکه 500 هزار مشترک برق در استان وجود دارد، گفت: از این تعداد 17 درصد مشترک خانگی و بقیه صنعتی هستند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان یزد با اشاره به اجرای طرح هدفمندی یارانه ها افزود: در اجرای این طرح مصرف برق مشترکان یزدی در بهمن 89 در مقایسه با ماه قبل از آن 3 درصد و در اسفند 89 نسبت به ماه قبل آن 2 درصد کاهش داشته است.