0

اخبار جهان

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390  4:54 PM

دولت کويت چهارماه بدون جلسه بوده است

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- دولت کويت چهار ماه است هيچ جلسه‌اي نداشته و قرار است سه شنبه هفته آينده با تغيير در شش وزارت خانه در برابر پارلمان سوگند ياد کند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه العالم ، دولت اين کشور در طول چهار ماه گذشته هيچ جلسه‌اي نداشته و مشخص هم نيست تصميمات کشوري چگونه اخذ شده است. دولت کويت که پس از استعفا در اوايل سال جاري ميلادي بارها مورد تهديد نمايندگان مجلس الامه اين کشور قرار گرفته قرار است در دهم ماه مه جاري سوگند ياد کند.
به نوشته اين رسانه کويتي، دولت اين کشور با تغيير در شش وزارتخانه به مجلس معرفي خواهد شد. برخي از نمايندگان مجلس الامه کويت نيز با اشاره به رکود در اداره کشور به القبس گفته‌اند از ماه اکتبر سال 2010 دولت تنها چهار بار تشکيل جلسه داده است و به غير از آن تا زمان استعفا به حد نصاب نرسيده است.
گفتني است دولت کويت از سال 2005 تاکنون بارها در برابر مجلس اين کشور دچار مشکل شده و با حمله نمايندگان تندرو و سلفي حاضر در مجلس ناچار به استعفا شده است.

کد خبر: 201105010957049


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها