پاسخ به:اخبار ایران و جهان
شنبه 10 اردیبهشت 1390 6:32 PM
خبرگزاري فارس: جواني كه مدعي است در حالت غيرعادي جوان ديگري را با ضربات قمه به قتل رسانده است، به قصاص محكوم شد.

به گزارش خبرنگار حوادث فارس، غروب 7 تير ماه سال گذشته مأموران كلانتري 147 گلبرگ از طريق مركز فوريتهاي پليس، از يك درگيري منجر به قتل در ميدان 45 گلبرگ باخبر شدند.
مأموران با حضور در محل حادثه با جسد غرق در خون جواني رو به رو شدند كه بر اثر اصابت ضربات متعدد جسمي برنده به بدنش به قتل رسيده بود. طبق اظهارات افرادي كه در محل حادثه بودند، يكي از جوانان محله به نام رشيد مرتكب قتل شده بود.
هنوز ساعاتي از وقوع قتل نگذشته بود كه متهم به قتل در حالي كه به خاطر مصرف مشروبات الكلي حالت عادي نداشت شناسايي و دستگير شد و بعد از اينكه به حالت عادي برگشت به ارتكاب قتل اعتراف كرد.
با اعترافات صريح رشيد به ارتكاب قتل در حالت غيرعادي و اينكه به اشتباه با مقتول درگير شده بود، قرار مجرميت وي از سوي دادسراي جنايي تهران صادر و پرونده براي رسيدگي به دادگاه كيفري استان تهران ارسال شد.
جلسه محاكمه صبح امروز در شعبه 71 دادگاه كيفري و به رياست قاضي نورالله عزيزمحمدي برگزار شد. نماينده دادستان با اشاره به مدارك موجود در پرونده خواستار مجازات متهم شد. اوليايدم نيز با بيان اينكه به هيچوجه حاضر به اعلام رضايت نيستند، خواستار قصاص متهم شدند.
در ادامه جلسه، متهم كه به شدت گريه ميكرد در جايگاه قرار گرفت و گفت: روز حادثه مشروب مصرف كرده بودم. شخصي با من تماس گرفت و گفت برادرت در پارك مورد حمله فردي ناشناس قرار گرفته است. من هم با عصبانيت قمه خود را برداشتم و به پارك رفتم.
وي ادامه داد: در آنجا اولين نفري كه مقابلم قرار گرفت، محمد بود كه با او درگير شدم و او را با قمه از پاي درآوردم.
رشيد در بيان آخرين دفاعيات خود گفت: كار اشتباهي كردم و بسيار از اين كار پشيمان هستم.
قاضي عزيزمحمدي ختم جلسه را اعلام و بعد از مشورت با مستشاران دادگاه، متهم را به قصاص محكوم كرد.
انتهاي پيام/گ