رییس سازمان لیگ فدارسیون فوتبال از ارایه شدن مبلغ نهایی حق پخش تلویزیونی رقابت های لیگ برتر تا پایان ماه جاری خبر داد.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، عزیز الله محمدی، رییس سازمان لیگ فدارسیون فوتبال، در حاشیه نشست امروز داوران در هتل آکادمی فوتبال اظهار داشت: من در جلسه توجیهی داوران حضور داشتم. باید از داوران تشکر کنیم، چرا که آنها زحمتکش ترین قشر جامعه فوتبال هستند که با کمترین درآمد و امکانات، سخت ترین کار را انجام می دهند. شاید اگر یک بازیکن اشتباهی انجام دهد، فقط از طرف باشگاه و مدیرعاملش موأخذه شود، اما داوران از همه جهت تحت فشار هستند.
وی افزود: به داوران گفتم که سعی کنند در این هفته های پایانی کمتر اشتباه کنند و در نتایج تعیین کننده نباشند. برای همین موضوع سه راهکار را پیشنهاد دادم؛ اول تمرکز لازم را داشته باشند. دوم، اگر قبلا سوت اشتباه زده اند، فیلم بازی را دوباره ببینند و با بقیه مشورت کنند. سوم، کلاس ها بیشتر شده و تذکرات لازم داده شود.
محمدی درباره مواردی که در مورد اشتباهات داوران میان مربیان عنوان می شود، اظهار داشت: هر کسی اگر حرفی در خصوص داوران دارد، باید با ارایه مستندات آن را به ستاد پیگیری تخلفات حرفه ای ارایه کند. اگر به این موضوع برسیم که داور تخلف کرده، با او برخورد می کنیم. در غیر این صورت با شخصی که تهمت زده، برخورد قانونی می کنیم.
همچنین قرار است شرایط هیأت فوتبال هر استان بررسی شود تا شأن داوران زیر سوال نرود. از نظر حق و حقوق نیز برای فصل بعد، مقداری حقوق داوران افزایش می یابد.
رییس سازمان لیگ بیان داشت: با توجه به اینکه رقابت های لیگ در این هفته تعطیل است، از داوران با تجربه در لیگ دسته اول استفاده می کنیم.
وی درباره مشکلاتی که چند روز پیش درباره عدم حضور خبرنگار در کنار زمین پیش آمده بود، اظهار داشت: من همه جوره با خبرنگاران کنار آمدم؛ اما باید قوانین را رعایت کرد. چند وقت پیش که در اصفهان و برای تماشای یکی از دیدارهای لیگ قهرمانان رفته بودم، دیدم که نماینده کنفدراسیون تمام قوانین را رعایت می کرد و می گفت، که هر کسی باید سر جای خودش باشد.اما متاسفانه در برخی مواقع سوء استفاده از آزادی باعث سلب آن می شود که این بیشتر مربوط به گزارشگران تلویزیونی است. ما گفته ایم که گزارشگر نباید کنار زمین بیاید و فقط دوربین است که می تواند پشت دروازه برود. در مجموع قبول دارم که امکانات موجود در استادیوم ها کم است، اما تذکرات لازم را داده ایم و امیدواریم در فصل بعد بهتر شود.
محمدی درباره حق پخش تلویزیونی، گفت: مبالغی که طی چند وقت اخیر در رسانه ها برای حق پخش تلویزیونی مطرح شده، صحت ندارد. ما دو جلسه با مسوولان فدراسیون ها برگزار کردیم؛ باید ابتدا کار کارشناسی شود و سپس پیشنهاد خود را ارایه کنیم که این مسأله احتمالا تا آخر اردیبهشت به سرانجام می رسد و در فصل بعد نیز اجرا می شود.
وی درباره برگزاری جشن قهرمانی تیم سپاهان گفت: ما کاری به این نداریم که آنها می خواهند برای دیدار بعدی با پرسپولیس تدارک جشن قهرمانی ببینند، سازمان لیگ جشن قهرمانی را در روز 30 اردیبهشت در کرج برگزار می کند.