پاسخ به:شهید بروجردی
جمعه 9 اردیبهشت 1390 6:51 PM

یکی از پیشمرگان کرد مسلمان: میرزا کوچک خان سردار جنگل بود اما ما شهید بروجردی را سردار کردستان می دانیم و تا روزی که ما و نوادگان مان هستیم خود را مدیون مادری می دانیم که چنین فرزندی را تربیت کرد.
مراسم سالگرد شهادت مسیح کردستان شهید سرلشکر محمد بروجردی عصر امروز با حضور جمعی از سرداران و فرماندهان و مسئولین لشکری و کشوری در تالار مرکز فرهنگی سید الشهداء (ع) برگزار شد.

حاج رحمان بهرام پور به نمایندگی از پیشمرگان کرد مسلمان شرکت کننده در این مراسم گفت: کردستان به همه سرداران افتخار می کند. کردستان جای شیرمردان و دلیرمردان است که شهید بروجردی بزرگ ترین آنها بود.
وی شهید بروجردی را چه از لحاظ سیاسی و چه از نظر فرهنگی معلم مردم کردستان دانست و افزود: شهید بروجردی بین کرد و لر و ترک و عرب و عجم فرقی نمی گذاشت بلکه برای انسانیت انسان ارزش قائل بود.

بهرام پور با بیان اینکه کردستان مدیون رشادتها و مردانگی شهید بروجردی است تصریح کرد: من دست مادر شهید بروجردی را می بوسم که چنین سرداری را پرورش داد.
این پیشمرگ کرد مسلمان خاطر نشان کرد: میرزا کوچک خان سردار جنگل بود اما ما شهید بروجردی را سردار کردستان می دانیم و تا روزی که ما و نوادگان مان هستیم خود را مدیون چنین مادری می دانیم.

وی در پایان خاطر نشان ساخت: هر قدمی که ما در کردستان بر می داریم خون پاک شهیدان و خون پاک پاسداران است که در نظر مردم کردستان این خون سرچشمه پاکی هاست و شهید بروجردی یکی از تربیت شدگان مکتب سپاه پاسداران بود.
شهید سرلشکر محمد بروجردی فرمانده قرارگاه عملیاتی غرب و شمالغرب، که به دلیل محبوبیتش دربین مردم کردستان به مسیح کردستان مشهور شد، در اول خرداد 62 هنگام پاکسازی مهاباد بر اثر انفجار مین ، به شهادت رسید.
اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت