0

نشیت خبری کی روش 1

muhammad1371
muhammad1371
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 74

نشست خبری کی روش 4
جمعه 9 اردیبهشت 1390  4:07 PM

تاکید بر تعامل فدراسیون با باشگاه ها

کی روش بر لزوم ارتباط بین مربیان تیم های ملی با مسئولان و مربیان تیم های باشگاهی تاکید کرد: تنها راه موفقیت ما این است که یک ایده و هدف مشترک داشته باشیم بدون شک اگر فدراسیون فوتبال و باشگاه ها با هم تعامل نداشته باشند این موفقیت میسر نخواهد شد.

عذرخواهی از مربیان تیم ها

وی ضمن عذرخواهی از مربیان و تیم های باشگاهی گفت: هدف من این است که در تعامل با مربیان تیم های باشگاهی باشم اما از آنجا که زمان کمی تا دیدار مقابل تیم های عراق و مالدیو باقی مانده و مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا به صورت فشرده برگزار می شود در حال حاضر اولویت اول ما انتخاب بازیکن و مربی برای این دو تیم بود و زمان لازم را برای برقراری ارتباط با مربیان پیدا نکردم ولی امروز اعلام می کنم قطعا با هر شیوه ای که بتوانم با مربیان باشگاه ها در ارتباط خواهم بود.

صحبت هایی خطاب به بازیکنان

سرمربی تیم ملی فوتبال همچنین خطاب به بازیکنان گفت: الان یک پیغام برای بازیکنان دارم. بنده و کادر فنی تا جایی که بتوانیم به حرفه ای ترین شکل ممکن کار بازیکنان را زیر نظر می گیریم چرا که می‌دانیم رویای همه بازیکنان حضور در تیم ملی است و وظیفه ماست که به بهترین شکل بازیکنان را انتخاب کنیم و شرایط حضور شایسته ها را در تیم ملی فراهم آوریم.

از باخت به کره تحت تاثیر قرار گرفتم

کی روش در ادامه افزود: پس از باخت تیم ملی ایران مقابل کره جنوبی در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های آسیا خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم. از اینکه دیدم بازیکنان تیم ایران گریه می کردند من اشک را در چهره آنان دیدم که این نشان می دهد چقدر از بازی در تیم ملی مفتخرند و به این تیم تعصب دارند. من باید به بازیکنان تیم ملی ایران و علاقه مندان به این تیم بگویم بعد از این دیگر اشکی در کار نیست و اشکها تبدیل به عرق خواهند شد این محقق نمی شود مگر اینکه  سخت گام برداریم و تلاش کنیم. گام بعدی ما این است که گریه بازیکنان تیم مقابل را درآوریم این ماموریت ما محقق نمی شود مگر اینکه سخت کار کنیم و عرق بریزیم.

باید در جهان پیشرفت کنیم

وی تاکید کرد: موضوع دیگری که می خواستم با هواداران در میان بگذارم این است که ما الان تیم 47 فیفا و هفتم آسیا در رنکینگ جام جهانی هستیم و این یک معنی داریم که در آسیا 6 کشور جلوی ما هستند و در جهان 46 تیم را جلوتر از خود داریم. ما برای اینکه بتوانیم پیشرفت کنیم و حرکت رو به جلو داشته باشیم لازم است که تلاشمان بیش از گذشته باشد. این را دوست دارم به هواداران تیم ملی فوتبال ایران بگویم کشورهایی که امروز جلوتر از ما هستند 30 سال زحمت کشیدند و تلاش آنها باعث شده که چنین جایگاهی داشته باشند.

28 سال برای سوم شدن زحمت کشیدیم

کی روش با تاکید بر اینکه تیم های فوتبال ایران در سطوح مختلف باید سخت تلاش کنند افزود: حالا من یک سئوال از شما (خبرنگاران) دارم آیا شما هم برای به موفقیت رسیدن تیم ملی آماده هستید؟ پس اگر اعلام آمادگی کردید باید ما را همراهی کنید.

وی یادآور شد: قبل از جام جهانی 2010 تیم ملی پرتغال سومین تیم جهان بود. ما برای رسیدن به این هدف 28 سال زحمت کشیدیم. فرانسه که خود با ژول ریمه ابداع کننده جام جهانی بوده است در سال 98 فقط یک بار به قهرمانی این رقابت ها رسیده است. اسپانیا 30 سال زحمت کشید تا به عنوان قهرمانی رسید. ما هم برای رسیدن به این جایگاه باید زمان صرف کنیم و تلاش کنیم.

پرسش از خبرنگاران برای موفقیت تیم ملی

لبيک يا خامنه اي

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها