0

نشیت خبری کی روش 1

muhammad1371
muhammad1371
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 74

نشست خبری کی روش 3
جمعه 9 اردیبهشت 1390  4:05 PM

منصوریان مورد حمایت من است

وی همچنین در خصوص انتخاب اکبر محمدی برای تیم جوانان ایران گفت: بنده روی تیم زیر 19 سال مطالعه و بررسی کردم از طریق فدراسیون فوتبال مطلع شدم که آقایان اکبر محمدی و آذرپور در این تیم مشغول به کار و استعداد یابی هستم چون هنوز برای گزینش سرمربی زیر 19 سال فرصت داریم و تیم های امید و بزرگسالان در اولویت ما بودند تصمیم گرفتیم فعلا این دو مربی در تیم جوانان مسئولیت داشته باشند و حداکثر تا 15 روز آینده اسامی مربیان تیم زیر 19 سال ایران را معرفی خواهیم کرد.

تاکید بر اهمیت نقش رسانه ها

وی با اشاره به نقش مهم رسانه ها در تیم ملی گفت: در راستای کار حرفه ای برای حمایت از تیم بزرگسالان باید انجام گیرد یکی از مهمترین کارها برقراری ارتباط بین تیم ملی و اصحاب رسانه است بنده معتقدم یک ارتباط حرفه ای با اصحاب رسانه می تواند زمینه برقراری ارتباط سالم با هواداران را فراهم آورد همانطور که آقای ترابیان عنوان کردند مفتخریم از این به بعد از وجود آقای والی زاده به عنوان مدیر رسانه ای تیم ملی استفاده کنیم. از شما خواهش می کنم برای دریافت اخبار تیم ملی از آقای والی زاده کمک بگیرید هواداران تیم ملی حق دارند از اخبار درست تیم ملی بهره مند شوند و این کار موثر نمی شود جز با ارتباط سالم شما با تیم ملی.

سایت تیم ملی راه اندازی می شود

کی روش در ادامه نشست خود با بیان اینکه دیدگاه ها باید نسبت به تیم ملی تغییر کند گفت: همه تیم ها باید در چارچوب تعامل با تیم ملی بزرگسالان باشند و باید این تیم ها هدفشان ساختن بازیکن برای تیم ملی بزرگسالان باشد. در حقیقت کار تیمی و هماهنگ تیم های ملی کلید موفقیت ما و شعار ما در تمامی تیم های ملی این است "یک تیم، یک هدف، یک رویا".

موفقیت تیم ملی کار یک سوپرمن نیست!

وی افزود: اگر خواستار موفقیت تیم های ملی هستیم رسیدن به این هدف کار یک سوپر من نیست. من هم راه حل جادویی ندارم که به کارم بیاید و بتوانم یک شبه این مسیر را طی کنم به همین خاطر در راستای استعدادیابی کشور را به چند دسته تقسیم کرده ایم و قرار است استعدادهای مختلف انتخاب و بهترین ها را برای حضور در تیم ملی معرفی کنم.

کی روش از راه اندازی سایت ویژه تیم ملی خبر داد و گفت: با پیشنهاد آقای والی زاده سایت ویژه تیم ملی راه اندازی خواهد شد که در این سایت ریز اخبار مربیان، بازیکنان و ... این تیم درج خواهد شد تا علاقه مندان به تیم ملی فوتبال ایران درداخل و خارج از کشور از آن مطلع شوند.

برای بازیکنان لابراتوار درست می کنیم

وی عملکرد بازیکنان را در موفقیت های تیم ملی تاثیرگذار خواند و گفت: اگر بخواهیم تیم ملی موفقی داشته باشیم باید نگاهمان به تیم ملی و عملکرد بازیکنان ویژه باشد. در همین راستا و در آینده ای نزدیک لابراتورای برای بررسی عملکرد بازیکنان خواهیم داشت که تمامی اطلاعات در مورد بازیکنان و شرایط آنها و حوزه هایشان در آن بررسی می شود.

دیدگاه ها باید تغییر کند

وی با تاکید بر فوریت انتخاب مربیان برای تیم ملی فوتبال امید ایران و معرفی علیرضا منصوریان و مارکار آقاجانیان به عنوان مربیان این تیم گفت: قطعا کادر فنی تیم امید از حمایت فدراسیون فوتبال و کادر فنی تیم ملی بزرگسالان برای بازی با عراق برخوردار خواهند بود این کار با انتخاب یک مربی دروازه بان ها و یک مربی بدنساز کامل می شود. بدون شک و قطعا تمام مربیان تیم امید از مربیان داخلی فوتبال ایران خواهند بود.

دلایل انتخاب محمدی برای تیم جوانان

لبيک يا خامنه اي

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها