0

اخبار ایران و جهان

 
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
پنج شنبه 8 اردیبهشت 1390  11:59 AM

 

تحولات منطقه نشان دهنده شکست ایدئولوژی غرب است

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
معاون برون مرزی صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران ریشه تحولات کنونی منطقه را شکست ایدئولوژی غرب در کشورهای اسلامی منطقه دانست.
۱۳۹۰ پنج شنبه ۸ اردیبهشت ساعت 10:59
 
به گزارش سرویس فرهنگ و هنر برنا، محمد سرافراز روز چهارشنبه در نشست مدیران حوزه معاونت برون مرزی (در سالن همایش های صدا وسیما) حوادث کنونی منطقه را به روند فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در دهه 90 تشبیه کرد و گفت: همانگونه که فروپاشی شوروی ، شکست ایدئولوژیک یک ابرقدرت بود ، وقایع منطقه نیز نشاندهنده شکست ایدئولوژی فریبکارانه غربی در کشورهای اسلامی است.

وی با اشاره به سیاست های دوگانه غرب در کشورهای اسلامی منطقه خاطرنشان کرد: علیرغم شعار دموکراسی و حق تعیین سرنوشت ، کشورهای غربی همواره از رژیم های دیکتاتوری و سلطنتی موروثی در کشورهای منطقه حمایت کرده اند.

معاون برون مرزی صدا وسیما عملکرد کنونی غرب در قبال حوادث منطقه را نیز منافقانه توصیف کرد و افزود : آنها در قبال وقایع برخی از کشورها خود را همراه نشان می دهند و در کشورهای دیگر مقابل خواست ملت ها می ایستند .

سرافراز با اشاره به رژیم سلطنتی موروثی در انگلستان تصریح کرد: در انگلیس ،‌رژیم سلطنتی موروثی با قدرت زیاد شاه یا ملکه وجود دارد ،‌ این کشور مدل حاکمیت خود را در کشورهای منطقه به ویژه در حوزه خلیج فارس پیاده کرد و در نتیجه رژیم هایی همچون آل خلیفه در بحرین و آل سعود در عربستان ، قدرت و ثروت ملت های این منطقه را مال خود می دانند .

معاون برون مرزی صدا وسیما ، تحولات مصر و تونس را نیز مورد توجه قرار داد و با اشاره به روند کاهش نفوذ اسرائیل و امریکا در این کشورها ، این حوادث را انقلابی تدریجی دانست که با وجود تلاش غرب برای انحراف آن ، در مسیر درست خود پیش می رود .

سرافراز همچنین تصریح کرد که غرب تلاش می کند تحولات را در برخی از کشورها همچون یمن و سوریه به جنگی داخلی تبدیل کند .

وی در خصوص عربستان نیز اظهار کرد : همه منافع غرب از جمله نفت و پایگاه نظامی در این کشور جمع شده است از این رو رسانه های غربی و عربی درباره اتفاقات عربستان هیچ پوشش خبری نمی دهند و در واقع حوادث این کشور خط قرمز آنها است .
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها