0

اخبار ایران و جهان

 
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
سه شنبه 6 اردیبهشت 1390  10:33 AM

دبیر اجرایی خانه کارگر استان خبر داد

85درصد کارگران آذربایجان‌غربی قراردادشان موقت است

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
دبیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان غربی، قرارداد 85 درصد از کارگران این استان را موقت اعلام کرد.
۱۳۹۰ سه شنبه ۶ اردیبهشت ساعت 09:21
 
به گزارش خبرگزاری برنا از ارومیه، شیری دبیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان غربی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: دیدار با ائمه جمعه استان، تجلیل از کارگران نمونه، برگزاری همایش های مشترک با نیروی انتظامی با هدف کاهش آسیب های اجتماعی در محیط های کاری از جمله مهم ترین برنامه های گرامیداشت هفته کارگر در استان است.

وی پایین بودن حقوق کارگران و نبود امنیت شغلی را از مهم ترین مشکلات کارگران استان اعلام کرد و گفت: از مجموع 274 هزار کارگر بیمه شده در بخش های صنعت، خدمات تعاون و کشاورزی آذربایجان غربی 85 درصد بصورت قرار داد موقت فعالیت می کنند که این امر موجب نداشتن امنیت شغلی برای کارگران است. 

او همچنین از مشکل دار بودن 43 واحد تولیدی و صنعتی در استان نیز خبر داد و افزود: تعدیل نیروی انسانی، پرداخت نکردن حقوق و تعطیل بودن از مشکلات این واحدهاست که باتامین سرمایه گردش و تغییر در شیوه مدیریت در این واحدها می توان این مشکل را حل کرد.

شیری همچنین با تقدیر از تلاشهای دولت در خانه دار کردن اقشار کم درآمد جامعه گفت: با اجرای طرح مسکن مهر مشکل بسیاری از کارگران در این زمینه حل شده است.

پنجم تا یازدهم اردیبهشت هفته کار و کارگر نامگذاری شده است.



تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها