0

اخبار ایران و جهان

kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 183

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  10:40 AM

اختصاصی برنا/

اجرای مهریه 1000سکه ای 2روز بعد از عروسی

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
نوعروس جوان دو روز بعد از عروسی بامراجعه با دادگاه خانواده مهریه 1000سکه طلا خود را به اجرا گذاشت.
۱۳۹۰ دوشنبه ۵ اردیبهشت ساعت 09:33

به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، چندی قبل زن جوانی با مراجعه به مجتمع قضایی باهنر با طرح درخواستی خواستار دریافت 1000سکه طلای مهریه خود شد.
او به قاضی گفت: یکسال قبل با پسرجوانی به نام «هومن» آشنا شدم و پس از مدتی به یکدیگر علاقمند شدیم. دو ماه از آشنایی ما نگذشته بود که «هومن» همراه خانواده اش به خواستگاری من آمدند. بعد از صحبت های مقدماتی با مهریه 1000سکه طلا به عقد هم در آمدیم. همسرم مرد مهربانی بود و اوایل ارتباط خوبی با هم داشتیم. اما پس از چند هفته رفتار او تغییر کرد. او مرد بدبینی بود و به من شک داشت. چند بار او را در حال بازرسی کیف و تلفن همراهم دیدم.

اوایل به این موضوع توجه نمی کردم ولی پس از ازدواج متوجه شدم او قصد دارد مرا صبح تا عصر که در محل کارش است در خانه زندانی کند. دیگر از کارهای او خسته شده ام و قصد دارم مهریه ام را اجرا بگذارم.

پس از طرح این درخواست قاضی همسر این زن را برای توضیح به دادگاه فراخواند که مرد جوان با رد ادعاهای همسرش ادعا کرد او یک کلاهبردار است.

او ادامه داد: همسرم فقط برای پول بامن ازدواج کرد. در مراسم عروسی پدرم یک خودرو به او کادو داد اما همسرم دو روز بعد از مراسم بدون دلیل خانه مان را ترک کرد. یک هفته بعد هم با دریافت برگه احضاریه ای متوجه شدم مهریه اش را اجرا گذاشته است. او از روز اول قصد زندگی مشترک نداشت و با حرفهایش مرا خام کرد. حالا هم من به اتهام فریب در ازدواج و کلاهبرداری از او شکایت دارم.

قاضی دادگاه پس از شنیدن حرف های زوج جوان ختم رسیدگی به پرونده را اعلام کرد و قرار شد پس از مهلت قانونی حکم صادر کند.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها