0

ورزشي

goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1682

پاسخ به:ورزشي
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  10:43 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
پاسخ سرمربي كشتي آزاد به كفاشيان
محمدي: در المپيك از كي‌روش انتظار طلا داريد يا بنا، مهماندوست و باقري‌؟

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي كشتي آزاد گفت: يادمان باشد كه در المپيك به جاي امثال كي‌روش، باز هم محمد بنا، رضا مهماندوست و كوروش باقري‌ هستند كه به داد ورزش ما مي‌رسند.

غلامرضا محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، پيرامون شرايط اردوهاي تيم ملي آزاد، گفت: شرايط خوبي داريم و تمرينات پرفشاري را پشت سر مي‌گذاريم. خوشبختانه آسيب‌ديدگي جدي نداريم و در اردوي بعد برنامه تمرينات را تغيير خواهيم داد و با كاستن از فشار تمرين روي حركات سرعتي كار خواهيم كرد.
وي به شدت از تبعيض ميان مربيان فوتبال و ساير رشته‌هاي ورزشي انتقاد كرد گفت: چند وقت است كه دارم به اين موضوع فكر مي‌كنم كه المپيك خيلي نزديك است. من هيچ‌موقع در مورد هزينه‌هاي صرف شده در فوتبال صحبتي نكرده‌ام. اعتقاد دارم اگر هزينه‌اي هم مي‌شود و مربي آورده مي‌شود ايرادي ندارد، اما يادمان باشد كه در المپيك باز هم محمد بنا، رضا مهماندوست و كوروش باقري‌ها هستند كه به داد ورزش ما مي‌رسند. باز هم كشتي، تكواندو و وزنه‌برداري بايد انتظارات مردم و مسئولان را برآورده كنند.
سرمربي تيم ملي آزاد تصريح كرد: از همين حالا شرايطي براي فدراسيون به وجود آمده كه با مشكلات مالي دست و پنجه نرم مي‌كند و هيچ حمايتي از كشتي نمي‌شود. با اين وجود چه انتظاري مي‌توانيم داشته باشيم و چه قولي مي‌توانيم بدهيم. اين صحبت‌ها از حالا بايد انجام شود كه اگر قرار است اتفاقي رخ دهد جلوي آن گرفته شود چون از كشتي ما حمايت نمي‌شود.
دارنده 2 مدال نقره جهان در ادامه افزود: از چه رشته‌هايي انتظار داريد كه در المپيك لندن موفق شوند؟ آيا مي‌توان از كي‌روش انتظار طلاي المپيك را داشت؟ اين واقعيت‌هاي ورزش ما است و درد دل اهالي رشته‌هاي مدال‌آور المپيك.
محمدي گفت: اگر حرف غيرمنطقي مي‌زنم مسئولان بگويند. كدام رشته مي‌خواهد باز هم در المپيك مدال‌آوري كند؟ از هزينه‌هاي ميلياردي كه در ورزش و به خصوص فوتبال مي‌شود كشتي، وزنه‌برداري و تكواندو سهم كمي دارند. اين موضوع براي من قابل هضم نيست. نمي‌خواستم در اين رابطه صحبت كنم. هر كاري مي‌توانند براي فوتبال انجام دهند، مخالف اين موضوع نيستيم، اما چرا به كشتي، وزنه‌برداري و يا تكواندو بي‌توجهي مي‌شود؟
دارنده 2 مدال برنز جهان عنوان كرد: در بازي‌هاي آسيايي همين رشته‌ها بودند كه به داد ايران رسيدند. شك نكنيد همين رشته‌ها هم در المپيك براي ما سرنوشت‌ساز هستند، پس چرا هيچ حمايتي از مربيان و ورزشكاران اين رشته‌ها نمي‌شود. چرا هيچ‌كس نيست جواب اين سوال را كه در ذهن من شكل گرفته است بدهد؟
گفتني است در روزهاي گذشته محمد بنا سرمربي كشتي فرنگي لب به انتقاد از فوتبال ايران گشود و علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال نيز اين رشته را نزد مردم محبوب تر از كشتي عنوان كرد.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها