0

ورزشي

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:ورزشي
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  10:37 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
اشتباه مهاجم بارسلونا
مسي در دام اينترنت افتاد

خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني بارسلونا در يك گفت‌وگوي اينترنتي با سابرينا راولي محبوبيت اخلاقي خود را در معرض خطر قرار داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانس 24، ليونل مسي در چت اينترنتي با سابرينا راولي يكي از مدل‌هاي مشهور لباس و برنامه‌هاي تلويزيوني در آرژانتين از الفاظ و جملاتي استفاده كرد كه انتشار آنها براي چهره كم حرف، خوش اخلاق و علاقه‌مند به مذهب وي در اسپانيا تا حدودي سنگين و دردسرساز بود.

بسياري ازهواداران بارسلونا رونالدو بازيكن پرحاشيه رئال مادريد را تنها به خاطر بداخلاقي‌هاي اجتماعي وي نكوهش كرده و معتقدند مسي به خاطر حضور در بارسلونا به يكي از الگوهاي اخلاقي در تاريخ بارسلونا تبديل خواهد شد اما انتشار اين فيلم، نخست از تلويزيون آرژانتين و سپس كشورهاي اروپايي طور ديگري چهره مسي را معرفي مي‌كند.

اين در حالي است كه سابرينا راولي در يك برنامه تلويزيوني هدف از انتشار اين فيلم را به هيچ وجه شيطنت خبري عنوان نكرده و گفته است: با يكي از دوستان قديمي خود، نري كاردوسو در ارتباط بودم. او مسي را مي‌شناخت و به من گفت كه ايميلم را به او داده است و من هم از همين طريق خواستم با او شوخي كرده باشم. فكر نمي‌كنم كار بدي كرده باشم. به هر حال اكثر فوتباليست‌ها گاهي به دام‌هاي اينترنتي مي‌افتند و كار من در حد يك شوخي بود و البته مي‌خواستم ثابت كنم كه مسي هم مثل بقيه فوتباليست‌هاي مشهور دنيا است.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها