پاسخ به:جدیدترین اخبار امروز
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390 10:37 PM
خبرگزاري فارس: نمايش «تيتيل، ميتيل و شهر قوقول آباد» نخستين نمايشي است كه در سال جديد بر روي صحنه مركز تئاتر و تئاتر عروسكي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان اجرا ميشود.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از روابط عمومي كانون، تالار بوستان مركز تئاتر كانون در تهران از روز هفتم ارديبهشت شاهد بر روي صحنه رفتن نمايشي عروسكي است كه كارگرداني آن را سيد مصطفي رضوي و پريسا مشكاني به صورت مشترك بر اساس نوشتهاي از مهتاب باجلان بر عهده داشتهاند.
نمايش جديد مركز تئاتر كانون با درون مايهاي آموزشي و جذاب براي مخاطبان كودك، داستان دو جوجه كوچك است كه در مسابقهي نقاشي برنده شدهاند و در راه شهر قوقول آباد با يكديگر همسفر ميشوند اما براي رسيدن به مقصد، مشكلاتي پيش پاي آنان قرار ميگيرد.
«تيتيل، ميتيل و شهر قوقول آباد» با زباني كودكانه از مخاطبان خود ميخواهد كه هنگام انجام هر كاري ابتدا پيش فرضها و دلايل خود را بررسي كنند.
دست اندركاران اجراي اين نمايش معتقدند كه آموزش مهارت استدلال و بالابردن توان بررسي پيش فرضها، به مخاطبان كمك خواهد كرد كه به راحتي تحت تاثير قرار نگيرند و خودشان بياموزند كه تصميمات را بر چه اساسي اتخاذ كنند.
نمايش «تيتيل، ميتيل و شهر قوقول آباد» قرار است روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هر هفته ساعت 18:30 در مركز تئاتر كانون واقع در پارك لاله تهران به روي صحنه برود.
از ميثم احمدي به عنوان دستيار كارگردان و مدير صحنه، عليرضا حسينپور به عنوان طراح و سازنده عروسكها، سميرا يزدانپژوه به عنوان طراح لباس و محمدرضا شاملو فرد به عنوان طراح نور اين نمايش نام برده شده است.
بازيگري اين نمايش كودكانه را نيز پريسا مشكاني، مهتاب باجلان و سميه سقفي بر عهده دارند.
اجراي صبح اين نمايش هم تنها به مدارس و مهدهاي كودك (با هماهنگي قبلي) اختصاص يافته است.
انتهاي پيام/ا