پاسخ به:جدیدترین اخبار امروز
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390 10:17 PM
خبرگزاري فارس: زني در دادگاه خانواده گفت: شوهرم 2 سال بعد از ازدواج مرا رها كرد و به شهرستان نزد خانوادهاش رفت؛ او بيكار است و من ميخواهم پس از گرفتن مهريه 560 سكهاي خود از او جدا شوم.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زني 22 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي و مهريه 560 سكهاي خود را به قاضي شعبه 250 اين مجتمع قضايي خانواده ارائه كرد.
اين زن جوان در برابر قاضي اين شعبه با بيان اينكه 2 سال است كه شوهرم مرا رها كرده و به شهرستان نزد خانوادهاش رفته و در اين مدت سراغي از من نگرفته است، گفت: مهريهام را ميخواهم تا او بداند كه زنش هستم و بعد از او جدا ميشوم و اصلاً نيز حاضر نيستم در كنارش به زندگي ادامه دهم.
وي با اشاره به اينكه مهريه 560 سكهايام را ميخواهم، افزود: ميدانم كه شوهرم بيكار است و نميتواند اين مقدار مهريه را بدهد ولي بايد به هر طريقي كه شده حق مرا بپردازد؛ شوهرم 2 سال بعد از ازدواج مرا رها كرد و من هرگز او را نميبخشم.
مرد در دادگاه خانواده حاضر شد و با بيان اينكه نميتوانم مهريه همسرم را بپردازم و براي نپرداختن مهريه ميخواهم در كنار او زندگي كنم، گفت: او بايد منصرف شده و مهريهاش را به من ببخشد.
وي با بيان اينكه حاضرم به خاطر همسرم هر كاري انجام بدهم و سر كار نيز بروم، ادامه داد: اگر بتوانم، مهريه همسرم را به صورت اقساط به او داده و در كنارش زندگي خواهم كرد.
مرد در ادامه بيان كرد: من نميتوانم مهريه همسرم را بپردازم و او بايد درخواستش را پس بگيرد.
قاضي اين شعبه به دليل اصرار زن، مرد را ملزم به پرداخت 40 سكه به عنوان مهريه كرد و مرد نيز اعلام كرد كه با جدايي موافق است؛ قاضي اين پرونده همچنين حكم طلاق توافقي را صادر كرد.
انتهاي پيام/گ