0

پاسخ به:استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  8:24 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
همزمان با سفر معاون رئيس جمهور؛
100 ورزشكار زنجاني‌ تقدير مي‌شوند

خبرگزاري فارس: استاندار زنجان گفت: همزمان با سفر معاون رئيس جمهور از 100 ورزشكار در استان زنجان تجليل مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، محمدرئوفي‌نژاد ظهر امروز در چهارمين همايش معاونان ورزشي بانوان استان‌ها با اشاره به اينكه خودش شاهد مشكلات جامعه ايران قبل از انقلاب بوده است، اظهار داشت: با توجه به اقدامات انجام شده در همه عرصه‌ها پس از انقلاب اسلامي جامعه ايران به ويژه بانوان عزتمند شده‌اند.
وي با بيان اينكه بانوان در همه عرصه‌ها از جمله اقتصادي، سياسي، ورزشي و فرهنگي در جامعه حضور دارند، افزود: كيفيت و كميت حضور بانوان در جامعه ايران متفاوت از قبل از انقلاب است.
استاندار زنجان با اشاره به اينكه سلامت روحي جامعه در گرو سلامت بانوان است، تصريح كرد: زنان به عنوان نيمي از جامعه وظيفه تربيت نيم ديگر جامعه را برعهده دارد.
وي با تاكيد بر برنامه‌هاي دولت در راستاي حل مشكلات بانوان ادامه داد: دولت براي بهبود مسائل فرهنگي، بهداشتي، آموزشي و اشتغال بانوان هدف‌گذاري كرده است.
رئوفي‌نژاد با اشاره به كارهايي كه در امور ورزش بانوان در استان زنجان انجام گرفته است، افزود: اغلب اين كارها در كشور نمونه است.
وي اضافه كرد: زنجان تنها استاني كه در كشور اقدام به احداث يك شهرك 30 هكتاري در راستاي اشتغال‌زايي براي بانوان كرده است.
استاندار زنجان با اشاره به اعطاي تسهيلات ويژه و دادن مجوز براي كار در شهرك صنعتي بانوان گفت: كار احداث اين شهرك در هفته دفاع مقدس به پايان مي‌رسد.
وي با بيان اينكه پارك بانوان در مركز استان زنجان راه‌اندازي شده است، افزود: پارك بانوان در سه شهر ابهر، خرم‌دره و خدابنده نيز كلنگ‌زني شده است.
رئوفي‌نژاد با اشاره به ايجاد كانون‌هاي فرهنگي در استان زنجان تصريح كرد: به همه شهرستان‌ها دستور داده شده است كه با فراهم كردن شرايط مناسب براي تاسيس كانون‌هاي فرهنگي در شهرستان‌ها اقدام كنند.
وي با اشاره به تاسيس بنياد ازدواج در استان زنجان ادامه داد: اين بنياد براي فرهنگي‌سازي در بين خانواده‌ها تاسيس شده است.
استاندار زنجان با اشاره به فعال شدن ستاد بازي‌هاي 2014 كره جنوبي در استان زنجان تاكيد كرد: اين ستاد به عنوان يك ستاد ابتكاري در راستاي قهرمان‌پروري ايجاد شده است.
وي ادامه داد: هدف‌گذاري ستاد بازي‌هاي آسيايي 2014 كره جنوبي كسب 30 مجوز شركت و به دست ‌آوردن 15 مدال در اين بازي‌ها از طرف ورزشكاران استان زنجان است.
رئوفي‌نژاد با اشاره به اينكه ستاد بازي‌هاي آسيايي يك ستاد تبليغاتي نيست، اضافه كرد: اين ستاد يك ستاد به معني واقعي عملياتي است.
وي با اشاره به اقبال خوب بانوان استان زنجان به ورزش گفت: اين در حالي است كه هنوز در برخي مناطق كشور دختران با محدوديت‌هايي براي حضور در ميادين ورزشي مواجه هستند.
در اين همايش معاون ورزش بانوان سازمان تربيت بدني با اشاره به عنواني كه براي سال جاري انتخاب شده است، افزود: يكي از راه‌هاي برآورده كردن فرمايشات مقام معظم رهبري برنا‌مه‌ريزي در امر ورزش به عنوان يك صنعت درآمدزا است.
مرضيه اكبرآبادي با اشاره به تاثيرپذيري زنان مسلمان از بانوان ايراني گفت: هر اقدامي كه بانوان ايراني براي پيشرفت ورزش در مجامع بين‌المللي انجام دهند موجب بهره‌مندي ساير بانوان مسلمان در جوامع ديگر مي‌شود.
وي با بيان مشكلاتي كه زنان مسلمان به ويژه ايرانيان به هنگام حضور در مسابقات بين‌المللي دارند، تصريح كرد: شرايط حاكم بر مسابقات بين‌المللي عمومي است، ولي ما ارزش‌هايي داريم كه بايد محترم شمرده شود.
معاون ورزش بانوان سازمان تربيت بدني با اشاره به شور و نشاطي كه در جامعه پس از حضور بانوان در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو و كسب مدال از طرف آنها به وجود آمد، تاكيد كرد: حضور و معرفي قهرمانان زن جمهوري اسلامي يك تبليغ فرهنگي مناسب است.
همچنين در اين همايش مديركل تربيت بدني استان زنجان با اشاره به اينكه در دولت نهم و دهم حمايت‌هاي خوبي از ورزش وجود دارد، عنوان داشت: اين حمايت از ورزش بانوان به ويژه در مراسم تقدير از قهرمانان ملي به صورت ويژه صورت گرفته است.
ايرج رحماني با بيان اينكه بيش از 100 پروژه ورزشي در سفر هيئت دولت به زنجان به تصويب رسيده است، گفت: شايد استان زنجان تنها استاني باشد كه در آن احداث 20 چمن مصنوعي به تصويب رسيده است.
وي با اشاره به ورزشي بودن مسئولان استان زنجان تاكيد كرد: مسئولان در اين استان همگي پيگير امر ورزش هستند.
انتهاي پيام/ج10

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها