پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390 8:20 PM
خبرگزاري فارس: معاون اجتماعي فرمانده نيروي انتظامي استان ايلام گفت: تعامل مردم با پليس امنيت پايدار در ايلام را سبب شده است.

عليناصر درويشي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ايلام اظهار داشت: تعامل مردم در كنار تلاش نيروي انتظامي امنيت قابل قبولي را در استان ايلام پديد آورده است.
وي ادامه داد: همه مردم استان ايلام به ويژه مسئولان استان براي تامين و برقراري امنيت پايدار در استان دغدغه دارند.
اين فرمانده انتظامي اضافه كرد: احساس مسئوليت همه اقشار جامعه در اين راستا امري لازم و ضروري است و سهم مردم در تامين امنيت و حفظ آرامش جامعه در گرو همكاري و تعامل با پليس است.
درويشي تصريح كرد: اين دستگاه انتظامي علاوه بر مبارزه با جرائم مختلف در راستاي از بين بردن زمينه وقوع جرم در جامعه نيز تلاش ميكند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان ايلام گفت: خانوادهها با تربيت صحيح فرزندان خود و توجه به روحيات و فعاليتهاي فردي و اجتماعي فرزندان خود ميتوانند از افتادن جوانان و نوجوانان در ورطه هلاكت، نابودي و گرفتاري در دام تبهكاران جلوگيري كنند.
اين فرمانده انتظامي اضافه كرد: استان ايلام با تلاش نيروي مقتدر انتظامي يكي از استانهاي امن كشور محسوب ميشود و براي استمرار اين امنيت تلاش ميشود.
درويشي تصريح كرد: انعقاد تفاهمنامه همكاري با گروههاي مختلف مردمي از جمله دانشجويي يكي از برنامههاي موفق اين دستگاه انتظامي است.
معاون اجتماعي با بيان اينكه به تازگي تفاهمنامه همكاري بين بسيج دانشجويي و نيروي انتظامي منعقد شده است، ادامه داد: بر اساس اين تفاهمنامه نيروي انتظامي و سازمان بسيج دانشجويي موظف به همكاري با يكديگر در راستاي برقراري امنيت اجتماعي شدهاند.
اين فرمانده انتظامي اضافه كرد: موضوع كاهش جرم و آسيبهاي اجتماعي از راه توجه به نقش جوانان به ويژه قشر دانشجو از اهميت ويژهاي برخوردار است.
درويشي تصريح كرد: دستيابي به راههايي كه بتواند به ايجاد ارتباط منطقي بين پليس و دانشجو كمك كند از اهداف انعقاد اين تفاهمنامه همكاري است.
انتهاي پيام/صا30/ب