0

پاسخ به:استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  8:17 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
وزير مسكن و راه ترابري:
كل آزادراه تهران ـ شمال تا پايان دولت دهم اجرايي مي‌شود

خبرگزاري فارس: وزير مسكن و راه ترابري با اعلام اينكه به پيمانكاران آزادراه تهران ـ شمال سهام دولتي داده مي‌شود، گفت: كل آزادراه تهران ـ شمال تا پايان دولت دهم اجرايي مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از چالوس، علي نيكزاد ظهر امروز (يک‏شنبه) در حاشيه بازديد از آزادراه تهران – شمال در جمع خبرنگاران گفت: كل آزادراه 121 كيلومتر است كه چهار منطقه و 24 قطعه را شامل مي‌شود.
وي اظهار داشت: قطعه اول اين آزادراه از تهران تا شهرستانك به طول 32 كيلومتر و قطعه چهارم آن از مرزن‌آباد تا چالوس 22 كيلومتر و قطعه اول و دوم نيز در مجموع 68 كيلومتر است.
وزير مسكن و راه و ترابري ادامه داد: قول افتتاح قطعه چهارم تا پايان سال 90 و بهره‌برداري از قطعه اول تا پايان سال 91 را به مردم مي‌دهيم.
نيكزاد بيان داشت: قطعه دوم و سوم را نيز در سال 90 سعي مي‌كنيم به پيمانكاران واجد شرايط و خبره در زمينه راه واگذار كنيم كه تا پايان دولت دهم بتوانيم آزادراه تهران- شمال را به بهره برداري برسانيم.
وي تاكيد كرد: تونل البرز نيز كه در منطقه سه قرار دارد به طول شش كيلومتر است و بازديدي كه امروز داشتيم از پيشرفت بسيار خوبي برخوردار است.
وي در مورد اينكه در جلسه كميسيون عمران و وزارت راه و ترابري تصميم گرفته شده بود تا 300 ميليارد تومان در سال 89 و 500 ميليارد تومان در سال 90 به اين پروژه تزريق شود، گفت: بنياد مستضعفان هم وقتي ديد دولت آورده خود را نداده آن هم آن‎طور كه بايد تزريق مي‌كرد، نكرد.
وي گفت: از روزي كه وارد وزارت راه و ترابري شدم يكي از اولويت‌هاي اصلي من اين آزادراه بوده است و طي برنامه‌ريزي انجام شده قطعه چهارم امسال و كل پروژه تا پايان دولت دهم به بهره‌برداري مي‌رسد.
وي گفت: مذاكرات خود را با پيمانكاران قدرتمند براي قطعه‌هاي دوم و سوم شروع كرديم و به مراحل خوبي هم رسيديم.
نيكزاد بيان داشت: به پيمانكار سهام دولتي داده مي‌شود يعني اينكه ما به‌جاي پول به آنها سهام فولاد، صنايع و . . . پرداخت مي‌كنيم اما در قالب بودجه سال 90 فقط 20 ميليارد تومان براي اين پروژه اعتبار در نظر گرفتند كه به محض تامين اعتبار كل بودجه را به آزادراه مي‏دهيم.
وي در پايان گفت: قانون‌گذار اجازه داده است تا بنياد مستضعفان 236 ميليارد تومان به ما برگرداند اما تاكنون اقدامي انجام نداده است.
انتهاي پيام/ل20/ح*

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها