پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390 8:15 PM
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان صنايع و معادن آذربايجان غربي از استخراج گرانيت از 56 معدن استان خبر داد.

مهدي داداشي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اروميه اظهار داشت: اين تعداد معدن در استان معادل نيمي از معادن كشور است.
وي به مناطق پرتراكم معدن در آذربايجان غربي اشاره كرد و افزود: بيشترين معادن سنگهاي تزئيني در شهرستانهاي پيرانشهر، مهاباد، تكاب، شاهيندژ و اروميه قرار دارد و در حال حاضر بهرهبرداريهاي لازم از آنها صورت ميگيرد.
اين مسئول با اشاره به غني بودن معادن آذربايجان غربي از نظر تنوع جنسي و رنگي سنگهاي تزئيني تصريح كرد: سنگهاي گرانيت آذربايجان غربي با تنوع رنگ مشكي، سبز، گلبهي، گل پنبهاي، طوسي و شكلاتي موجود هستند.
رئيس سازمان صنايع و معادن آذربايجان غربي گفت: آذربايجان غربي با 56 معدن سنگ گرانيت در حال بهرهبرداري توانسته است در سال گذشته 300 هزار تن سنگ گرانيت استخراج كرده و وارد چرخه مصرف كند.
داداشي خاطرنشان كرد: شهرستانهاي مهاباد، تكاب، شاهيندژ و اروميه بيشترين معادن سنگ گرانيت استان را دارا هستند.
رئيس سازمان صنايع و معادن آذربايجان غربي در ادامه به وضعيت توليد سيمان در استان اشاره كرد و گفت: تا سه ماه آينده ظرفيت توليد سيمان در آذربايجان غربي به بيش از 2 ميليون تن در سال افزايش مييابد.
وي در ادامه از صدور مجوز توسعه كارخانههاي سيمان خوي و تاسيس كارخانه سيمان ماكو هر كدام به ظرفيت 2 ميليون تن در سال اشاره كرد و افزود: با بهرهبرداري از اين طرحها تا 4 سال آينده آذربايجان غربي به قطب نخست توليد سيمان در كشور تبديل ميشود.
انتهاي پيام/ز30/ح