0

پاسخ به:استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  8:04 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در ادامه ليگ برتر فوتبال؛
سپاهان با لشكر مصدومان به مصاف صبا مي‌رود

خبرگزاري فارس: تيم سپاهان در ادامه ليگ برتر فوتبال با لشگري از مصدومان به مصاف تيم صباي قم مي‌رود اما هيچ بازيكن محرومي ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، تيم سپاهان كه در هفته سي و يكم ليگ برتر فوتبال در ورزشگاه فولادشهر ميزبان تيم صباي قم است، چهار بازيكن خود را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد.
ميلوراد يانوش، فابيو جان واريو، احمد جمشيديان و هاشم بيگ‌زاده چهار بازيكناني هستند كه به دليل مصدوميت نمي‌توانند تيم سپاهان را در ديدار فردا همراهي كنند.
تيم سپاهان در اين بازي بازيكن محرومي ندارد و ساير بازيكنان سپاهان مي‌توانند در صورت صلاحديد كادر فني در تركيب اين تيم به ميدان بروند.
سرپرست تيم فوتبال سپاهان امروز در گفت‌وگويي كوتاه با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: تيم بعد از بازگشت از قطر تمرينات خوبي را در اصفهان سپري كرده و براي رويارويي با تيم صباي قم كامل آماده است.
مجيد بصيرت با اشاره به صدرنشيني اين تيم تصريح كرد: بعد از برد با ارزشي كه برابر تيم تراكتورسازي به دست آورديم، براي مصاف با صبا از انگيزه بالايي برخوردار هستيم و به دليل حساسيت هفته‌هاي پاياني ليگ به ارزش امتيازات اين هفته‌هاي به خوبي واقف هستيم.
وي با بيان اينكه بازي با صبا دشوار است، تاكيد كرد: صبا بازيكنان فيزيكي زيادي دارد و پيش‌بيني مي‌كنيم بازي درگيرانه‌اي بين دو تيم شكل گيرد، از طرفي سپاهان چهار بازيكن مصدوم دارد و ساير نفرات هم به دليل فشردگي مسابقات، فشار زيادي را تحمل مي‌كنند.
انتهاي پيام/صا30/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها