0

پاسخ به:استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  7:54 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
آيت‌الله يزدي:
فرهنگستان علوم اسلامي در مراكز تصميم‌گيري كلان فرهنگي حضور يابد

خبرگزاري فارس: رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: حضور نهاد فرهنگستان علوم اسلامي در مراكز تصميم‌گيري كلان فرهنگي نظام ضروري است.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از روابط عمومي فرهنگستان علوم اسلامي، آيت‌الله محمد يزدي در ديدار مسئولان فرهنگستان علوم اسلامي و كميته برگزاري همايش تحول در علوم انساني با اشاره به پيشينه طولاني فرهنگستان علوم اسلامي از زمان حيات مرحوم سيد منيرالدين حسيني الهاشمي تا به حال، بر ادامه اين فعاليت‌ها و ارتباط هرچه بيشتر با حوزه و مراكز حوزوي تاكيد كرد.
رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم با تاكيد بر ارتباط فرهنگستان علوم اسلامي با ديگر مراكز علمي حوزوي و تأثير اين ارتباطات در پيشبرد اهداف علمي انقلاب اسلامي، از تلاش‌هاي انجام گرفته در اين زمينه ابراز خرسندي كرد.
وي با اشاره به فعاليت‌هاي ويژه حجت‌الاسلام ميرباقري، استقبال كم‌نظير از اين فعاليت‌ها را حائز اهميت دانست و از حضور فرهنگستان علوم اسلامي در برخي مراكز بزرگ تصميم‌گيري فرهنگي نظام كسب اطلاع و تقدير كرد.
آيت‌الله يزدي در پايان سخنان خود اين همايش و ديگر نمونه فعاليت‌هاي علمي در فضاي امروز جامعه را از نيازهاي انقلاب اسلامي برشمرد و افزود: فضاي باز و در اختيار داشتن امكانات نظام در حوزه علم و دين، فرصتي مغتنم براي اينگونه برنامه‌هاست.
حجت‌الاسلام سيد محمدمهدي ميرباقري رئيس فرهنگستان علوم اسلامي و دبير علمي همايش تحول در علوم انساني به ارائه گزارش كوتاهي از فعاليت‌هاي پژوهشي فرهنگستان علوم اسلامي در طول 30 سال گذشته پرداخت.
وي با اشاره به سه رويكرد اساسي نسبت به تحول در علوم انساني در جامعه علمي كشور با عناوين رويكرد تهذيبي، رويكرد توليد فلسفه‌هاي مضاف و رويكرد فلسفه روش تحقيق، اقدامات انجام شده توسط مرحوم استاد حسيني (ره) را حول رويكرد سوم و هدف ايشان را ايجاد يك وحدت رويه بين تفقه ديني و علوم كاربردي بر محور تعبد به وحي دانست.
رئيس فرهنگستان علوم اسلامي تأكيد كرد: موضوع كار دفتر پيگيري علوم اسلامي كاربردي با توجه به ضرورت انقلاب اسلامي و برخورد تمدني ايجاد شده با غرب و تغيير موازنه جهاني تا مرز برخورد تمدن‌ها است.
همايش تحول در علوم انساني و گراميداشت دهمين سالگرد ارتحال استاد فقيد علامه سيد منيرالدين حسيني الهاشمي بنيانگذار فرهنگستان علوم اسلامي 21 ارديبهشت ماه سال جاري از سوي فرهنگستان علوم اسلامي قم در تالار علامه اميني دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/آ30/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها