0

پاسخ به:استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  7:53 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس دانشگاه باقرالعلوم (ع):
نبايد با سخنان واهي اعتقادات مردم به ظهور را تضعيف كرد

خبرگزاري فارس: رئيس دانشگاه باقرالعلوم گفت: بايد درباره ظهور منجي كاملا هوشيار بود و با سخنان بي‌پايه و واهي، اعتقادات مردم را در معرض تضعيف قرار نداد.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از روابط عمومي دانشگاه باقرالعلوم (ع)، حجت‌الاسلام محمدجواد ارسطا در جمع اساتيد و دانش پژوهان اين دانشگاه با اشاره به حديثي از نهج‌البلاغه اظهار داشت: امام علي (ع) در جملات قصارشان در شماره 209 نهج‌البلاغه مي‌فرمايند كه يقيناً دنيا پس از چموشي و بدرفتاري نسبت به ما، با ما اهل بيت (ع) مهربان خواهد شد و به ما روي خواهد آورد.
رئيس دانشگاه باقرالعلوم (ع) افزود: دنيا براي اهل بيت (ع) به گونه‌اي است كه همه گنجينه‌هاي خود را نگاه مي‌دارد تا در اختيار اين بزرگواران قرار دهد و اين روايت ناظر است به دولت جهاني اهل بيت (ع) كه با ظهور امام زمان (عج) آغاز خواهد شد.
وي با اشاره به آيه «و نريد ان نمن علي الذين استضعفوا في الارض...» ادامه داد: اين آيه در واقع در حق اهل بيت نازل شده و مصداق بارز و كامل آن اهل بيت (ع) هستند.
ارسطا گفت: اصل تشكيل دولت اسلامي در آخرالزمان با آمدن امام زمان (عج) و به دنبال آن با رجعت ائمه(ع) جزو مسلمات روايات شيعه است و جاي شك و ترديد ندارد.
وي ادامه داد: روايتي از سلمان فارسي نقل شده كه در روزهاي آخر عمر شريف پيامبر اكرم (ص) كه ايشان در بستر بيماري بودند اصحاب دور حضرت جمع شده بودند، حضرت فرمودند «مرا با اهل بيتم تنها بگذاريد، مردم بلند شدند و من هم برخاستم كه بروم ولي پيامبر (ص) فرمود كه سلمان تو بنشين تو از ما اهل بيت هستي، بعد خطاب به حاضران گفتند حق اهل بيت مرا رعايت كنيد و بعد به امام علي (ع) رو كرده گفتند دولت حق، نيكوكارترين دولت‌هاست، شما اهل بيت پس از پايان حكومت‌هاي ظالم دو برابر آنها حكومت خواهيد داشت، در ازاي هر يك روز از حكومت آنها دو روز و در ازاي هر يك ماه، دو ماه و در ازاي هر يك سال دو سال حكومت خواهيد كرد». (كتاب مناقب كوفي/ ج 2 ص 171)
معاون آموزش دفتر تبليغات اسلامي تصريح كرد: اينكه در آخرالزمان چه اتفاقاتي در چه زمان‌هايي خواهد افتاد، براي ما به طور دقيق قابل تعيين نيست و مباحثي كه اخيراً در روزنامه‌ها و نشريات مختلف ديده مي‌شود و تطبيق اينكه چه زماني اين اتفاقات مي‌افتد فقط در حد ابراز يك احتمال است نه بيشتر.

*احتمالي كه محقق نشد
وي بيان داشت: هرچند در برخي كلمات علماي ما گاهي از باب ابراز اميدواري تطبيقاتي داده شده است ولي اين را بايد بدانيم كه اين امر فقط در حد احتمال است، از جمله احتمالاتي كه برخي از علما دادند و هرگز واقع نشد، احتمالي است كه علامه مجلسي داده است، ايشان در كتاب بحار الانوار در باب ظهور حضرت حجت (عج) جلد 52 ص 243 مي‌فرمايد «بعيد نيست آنچه در اين روايات آمده ناظر باشد بر دولت صفويه يعني اين دولت همان دولتي باشد كه زمينه‌ساز ظهور امام زمان (عج) مي‌شود»، اما ما كه چند صد سال بعد از صفويه آمديم، ديديم كه نشد، بنابراين آنچه مرحوم علامه مجلسي بيان كرده در حد يك احتمال بوده و كسي نمي‌تواند تعيين كند چه زماني اين اتفاق خواهد افتاد، همچنين آنچه امروز در قالب برخي سي‌دي‌ها منتشر و پخش شده فقط در حد يك احتمال است و بدين معنا نيست كه فلان شخص مصداق كسي است كه در روايات از او نام برده شده است.
ارسطا يادآور شد: اصل تحقق دولت مهدوي و به دنبال آن دولت ائمه با رجعت از مسلمات اعتقادات شيعه و اهل سنت است و در كتاب «التاج الجامع للاصول» كه دربردارنده روايات صحيح اهل سنت است، رواياتي درباره حضرت مهدي آمده است و مؤلف كتاب تصريح دارد كه اين روايات از مسلمات اهل سنت نيز است كه امام زماني از نسل پيامبر (ص) دولتي عادلانه تشكيل خواهد داد و زمين را پر از عدل و داد مي‌كند.
معاون آموزش دفتر تبليغات اسلامي در پايان خاطرنشان كرد: تحقق اينكه ظهور چه زماني است و چه كسي سيد خراساني است و چه كسي مصداق سيد حسني و شعيب‌بن صالح است براي احدي به طور يقين قابل تعيين نيست بنابراين در اين مورد بايد كاملاً هوشيار بود و با سخنان بي‌پايه و واهي، اعتقادات مردم را در معرض تضعيف قرار نداد.
انتهاي پيام/آ30/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها