0

پاسخ به:استانها

goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1682

پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  5:57 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس مستعفي هيئت اسكواش استان اصفهان:
برنمي‌گردم!

خبرگزاري فارس: رئيس مستعفي هيئت اسكواش استان اصفهان گفت: دوست ندارم در موقعيتي قرار بگيرم كه با رودربايستي در مسئوليت باقي بمانم و مثمرثمر واقع نشوم.

ايوب مرداني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: به دليل مشغله كاري فرصت لازم براي رسيدگي به امور هيئت را ندارم و اعتقاد دارم در مملكت اسلامي ما اگر كسي نتواند در هر مسئوليتي كه دارد، به نحو احسن انجام وظيفه كند و مثمرثمر باشد، بايد داوطلبانه كنار برود.
وي با اشاره به استعفايش از رياست هيئت اسكواش استان اصفهان تصريح كرد: به دليل مشغله كاري از شش ماه پيش تصميم به استعفا گرفته بودم، اما ترجيح دادم با كنار رفتن، موقعيت را براي فعاليت فرد ديگري كه فرصت بيشتري داشته باشد مهيا كنم.
مرداني ادامه داد: موافقت نكردن اداره كل تربيت بدني با استعفاي بنده به اين معني است كه در اين مدت عملكرد مثبتي داشته‌ام و به طور رسمي نيز اعلام كرده‌ام كه بعد از اين نيز هر چه در توان داشته باشم براي ارتقاي اسكواش انجام مي‌دهم.
وي اضافه كرد: استعفاي من، كاملا در راستاي اهداف رئيس تربيت بدني استان بوده، زيرا ايشان را شخصي دلسوز و باسواد مي‌دانم و هر چند كه از رياست كناره گرفته‌ام، ولي با اين حال در كنار هيئت باقي مي‌مانم.
مرداني با اشاره به استعفايش از رياست هيئت اسكواش استان اصفهان تصريح كرد: به دليل مشغله كاري، استعفاي خود را به رئيس فدراسيون ارائه كردم، اما ايشان اصرار داشتند كه همچنان در اين مسئوليت حضور داشته باشم، ولي از وي خواهش كردم كه با استعفا موافقت كند كه اين اتفاق نيز رخ داد.
به گزارش فارس، مرداني دو سال قبل در مجمع انتخاباتي هيئت اسكواش با كسب حداكثر آرا به عنوان رئيس هيئت استان انتخاب شد، اما به دليل مشغله كاري از مسئوليت خود كناره‌گيري كرد.
انتهاي پيام/صا20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها