0

پاسخ به:استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  5:56 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير‌ سازمان جوانان اصفهان:
طلاب در مدارس اصفهان مستقر مي‌شوند

خبرگزاري فارس: مدير‌ سازمان جوانان استان اصفهان گفت: در سال جاري، طلاب و روحانيان با عنوان امين فرهنگي در مدارس استان اصفهان مستقر مي‌شوند.

مهدي اميني امروز در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به ضرورت ايجاد فضا‌هاي فرهنگي در مدارس استان، اظهار داشت: فضا‌هاي فرهنگي بايد با بستري مناسب در مدارس و ميان دانش‌آموزان ايجاد شود و با ايجاد فضا‌هاي فرهنگي و مذهبي در مدارس، دانش‌آموزان از لحاظ مذهبي رشد پيدا مي‌كنند.
وي به يكي از مهم‌ترين اولويت‌هاي سازمان ملي جوانان در سال جاري اشاره كرد و بيان داشت: اين سازمان در راستاي اجراي طرح امين فرهنگي در مدارس برنامه‌ريزي‌هاي مناسبي را انجام داده و موضوع امين فرهنگي يكي از مهم‌ترين اولويت‌هاي اين سازمان در سال جاري است.
مدير‌ سازمان جوانان استان اصفهان با اشاره به طرح امين فرهنگي، تصريح كرد: روحانيون و طلابي كه واجد شرايط هستند با عنوان امين فرهنگي در مدارس استان اصفهان مستقر مي‌شوند.
وي به اهداف اجراي اين طرح اشاره كرد و ادامه داد: با اجراي اين طرح، برنامه‌ها و فعاليت‌هاي مذهبي و مشاوره‌هاي ديني در مدارس به دانش‌آموزان ارائه و روحيه ديني و مذهبي دانش‌آموزان تقويت مي‌شود.
اميني تاكيد كرد: آموز‌ش و پرورش استان اصفهان در سال گذشته تعاملاتي را در راستاي اين موضوع با دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه انجام داده و در حال حاضر مراحل نهايي اين طرح را دنبال مي‌كند.
وي افزود: فضا‌هاي فرهنگي بايد به صورت گسترده و ويژه براي افزايش بينش و بصيرت دانش‌آموزان در مدارس و ميان دانش‌آموزان ايجاد شود.
مدير‌ سازمان جوانان استان اصفهان با بيان اينكه با اجراي اين طرح، فضا‌هاي مذهبي در مدارس رشد مي‌يابد، گفت: امين فرهنگي پل ارتباطي ميان مدرسه و مساجد است و كارايي فرهنگي و مذهبي مساجد را به مدارس انتقال مي‌دهد و فعاليت‌هاي مدارس را در فضا‌هاي مذهبي ارتقا مي‌دهند.
وي اضافه كرد: طلاب و روحانيون موفق در طرح درس و دوره آموزشي كه پيش از شروع طرح بوده، مي‌توانند در مدارس با عنوان امين فرهنگي مستقر شوند.
اميني اظهار داشت: روحانيون و طلاب اگر در طرح درس و دوره آموزشي موفق نباشند حق شركت در مدارس را با عنوان امين فرهنگي ندارند.
وي به مقطع تحصيلي كه براي اجراي اين طرح انتخاب شده اشاره كرد و بيان داشت: مدارس راهنمايي براي اجراي اين طرح انتخاب شده است و طلاب و روحانيون بايد در مدارس حضور ويژه داشته باشند.
انتهاي پيام/صا20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها