پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390 5:55 PM
خبرگزاري فارس: امام جمعه اردبيل گفت: تلطيف افكار و انديشه پربار جوانان شاهكاري است كه روحانيان بايد در تبليغات خود به آن توجه كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، حجتالاسلام سيدحسن عاملي صبح امروز در جمع روحانيون طرح هجرت و مستقر استان اردبيل با تاكيد بر اينكه تبليغ دين با استفاده از متون عرفاني ادب فارسي كارسازتر است، اظهار داشت: از جمله اركان اساسي تبليغ ويژه جوانان تكريم شخصيت، تلطيف عواطف و برقراري روابط مهرآميز با آنان است.
وي خاطرنشان كرد: مهرورزي مهمترين عامل تحكيم و تقويت آثار موعظه و نصيحت حكيمانه در ميان جوانان است.
امام جمعه اردبيل افزود: در ارتباط سازنده با جوان بايد علايق و نيازهاي طبيعي او را مدنظر قرار داد اما در اين ميان توجه به مصلحتهاي جوان در تداوم نيازهاي روانشناسياش نشان از جهتدهي هوشيارانه و حكيمانه مبلغ است.
عاملي در ادامه با تبيين راهكارهاي موثر در تبليغ ويژه براي جوانان تصريح كرد: فردي كه رسالت تبليغ و تربيت اسلامي را براي جوانان بر عهده دارد بايد با آشنايي با حساسيت خاص اين دوره با ايجاد اعتماد، فضاي صميمي و بيريا موقعيت را براي مناظره و مباحثه فراهم كند.
عاملي به اهميت استفاده از متون عرفاني ادب فارسي در ارائه پيامهاي تبليغي ويژه جوانان اشاره كرد و بيان زيباييهاي دين با زبان شعر و ادب فارسي را از كارسازترين شيوههاي تبليغ دانست.
به گزارش فارس از اردبيل، در ادامه اين مراسم مديركل تبليغات اسلامي استان اردبيل نيز با اشاره به رسالت واقعي روحانيون در تبيين چهره اصلي دين در بين جوانان اظهار داشت: روح لطيف جوانان ما امروز آماده پرداختن به آموزههاي ديني است كه اگر در اين راستا اندك غفلتي صورت گيرد در راه تربيت اين جوانان راه را به خطا رفتهايم.
حجتالاسلام مهدي ستوده گفت: وظيفه روحانيون ايجاب ميكند تا با قرار گرفتن در كنار جوانان فضاي ديني و معنوي مناسبي را براي آنان مهيا كرده و در زمان مناسب نيز روح دين را در آنها بدمند.
وي ابزار اصلي تبليغ ديني را مجهز شدن به علوم و فنون روزآمد اعلام كرد و گفت: تبليغ با شيوههاي سنتي امروز پاسخگوي مطالبه مردم و به ويژه جوانان نيست و در اين راستا ضرورت دارد ابزار و شيوههاي خود را تغيير دهيم.
انتهاي پيام/ز30/ح