پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390 5:38 PM
خبرگزاري فارس: رئيس دادگستري گنبدكاووس گفت: گنبدكاووس رتبه نخست رسيدگي به پروندههاي قضايي را در سطح محاكم استان دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از گرگان، عليرضا رضواني در جلسه همانديشي مسئولان دستگاه قضايي با فرماندار شهرستان گنبدكاووس كه به منظور همكاري و تعامل در حوزه امنيت اين شهرستان در دادگستري برگزار شد، اظهار داشت: هر ساله به خاطر سرعت در رسيدگي به پروندهها تعداد پروندههاي در دست پيگيري كاهش نشان ميدهد.
وي همچنين تصريح كرد: از 20 درصد پروندههايي كه براي تجديدنظر طرح ميشود تنها دو درصد نقض ميشود كه نشان از شجاعت و دانش قضات شهرستان دارد.
رئيس دادگستري شهرستان گنبدكاووس با بيان اينكه بسياري از امور قضايي شرق استان تحت پوشش دادگستري گنبدكاووس است، گفت: در اين خصوص يك شعبه دادگاه كيفري در شرق استان در گنبدكاووس مستقر است.
فرماندار شهرستان گنبدكاووس نيز در اين همانديشي گفت: نخستين نياز پس از شكلگيري ساختارهاي جامعه، امنيت است.
حيدرعلي احمدي بر لزوم وحدت رويه حوزههاي مختلف در حفظ امنيت و تعامل و همپوشاني دستگاههاي متولي در برقراري امنيت جامعه تاكيد كرد.
وي تقويت پوشش انتظامي، تقويت پايگاههاي بسيج و رشد امنيت اجتماعي را از اولويتهاي امنيتي شهرستان دانست و گفت: در برقراري امنيت بين فرمانداري و دادگستري همسويي خاصي احساس ميشود.
رئيس دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان گنبدكاووس نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه فقر ريشه و بنيان جرائم است خواستار علمكرد مطلوبتر دستگاههاي اجرايي براي ايجاد اشتغال، ارائه خدمات بهداشتي، تامين مسكن و رفع معضلات مردم شد.
علي يزداني با بيان اينكه در نگهداري متكديان بايد شهرداري عملكرد موثرتري داشته باشد نقش بهزيستي را در كاهش و پيشگيري از وقوع جرم مهم برشمرد و خواستار تقويت اورژانس اجتماعي شد.
انتهاي پيام/م30/ب