0

پاسخ به:استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  5:35 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در كردستان؛
جعل و انتقال مال غير بيشترين جرائم اسناد رسمي است

خبرگزاري فارس: رئيس‌كل دادگستري كردستان گفت: جعل و انتقال مال غير بيشترين جرائم مربوط به اسناد رسمي در اين استان است.

به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، علي‌اكبر گروسي شامگاه شنبه در حاشيه افتتاح نخستين نمايشگاه دستاوردهاي اداره‌كل ثبت اسناد و املاك استان كردستان در سنندج اظهار داشت: جرائم ديگري نيز حين تفكيك و يا در حال استعلام و ثبت‌هاي غيرقانوني انجام مي‌شود.
وي در ادامه افزود: در حال حاضر با توجه به سيستمي كه در سازمان ثبت اسناد و املاك فعال است جرائم اين دسته بسيار كم شده و در دستگاه قضايي نيز جرائم مربوط به اسناد و املاك كم و كنترل شده است.
رئيس‌ كل دادگستري كردستان در ادامه خاطرنشان كرد: برپايي اين نمايشگاه كه براي نخستين بار در استان‌ اتفاق افتاده در نوع خود بي‌نظير و جالب است و داراي اطلاعاتي در خصوص اسناد قديمي و نحوه گردشكار و چگونگي شكل‌گيري يك سند و مراحل تكاملي ثبت يك ملك يا شركت را مي‌توان در اين نمايشگاه مشاهده كرد.
گروسي افزود: سير قانون‌گذاري نظام اسلامي در زمينه سازمان ثبت اسناد و املاك از آغاز تاسيس تاكنون در اين نمايشگاه نشان داده شده‌ كه همگي حاصل تجارب افرادي است كه سال‌ها در سازمان ثبت اسناد و املاك تلاش و خدمت رساني كرده‌ و مجموعه‌اي را با عنوان ثبت اسناد و املاك تشكيل داده‌اند.
وي هدف اصلي سازمان ثبت اسناد و املاك را تثبيت مالكيت املاك مردم و ايجاد آرامش روحي، رواني و فكري در جامعه خواند و تصريح كرد: با ثبت معاملات و املاك به نام فرد، امنيت رواني را در زمينه حفظ املاك و اسناد وي ايجاد مي‌شود چرا كه اين كار موجب نگهداري املاك آنها خواهد شد.
با حضور رئيس‌كل دادگستري استان كردستان، مديركل ثبت اسناد و املاك استان و جمعي از مديران استان، نخستين نمايشگاه دستاوردهاي ثبت اسناد و املاك استان كردستان افتتاح شد.
انتهاي پيام/م30/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها