0

اخبار نفت و انرژي

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار نفت و انرژي
شنبه 3 اردیبهشت 1390  8:14 PM

قلعه باني:

ميدان گازي فروز B جوابگوي نياز كشور به برق در حوزه صادرات است

خبرگزاري موج -
مديرعامل شركت نفت ايران در مراسم امضاي قرارداد شركت مپنا و شركت نفت فلات قاره اين قرارداد را جوابگوي نياز كشور به برق در زمينه صادرات دانست.

به گزارش خبرنگار موج، احمد قلعه باني عصر امروز در مراسم امضاي قرارداد شرکت مپنا و نفت فلات قاره اظهار داشت: مراسم امروز به منظور عقد قرارداد امضاي تفاهم نامه بين نفت فلات قاره و شرکت مپنا مربوط به يک ميدان گازي در خليج فارس است.
وي با اشاره به سرمايه گذاري 6 ميليارد يورويي جهت استحصال ميدان گازي گفت: ميدان گازي فروز Bظرفيت توليد 29 تريليون فوت مکعب گاز را دارد.
مديرعامل شركت ملي نفت ايران ادامه داد: ماحصل اين قرارداد توليد 6 هزار مگاوات برق است كه مي تواند جوابگوي نياز كشور به برق در زمينه صادرات باشد.
وي افزود: طبق اين قرار داد، شركت مپنا فاز اول را در 4 تا 6 ماه و فاز نهايي را ظرف مدت 18 ماه تكميل و در پي آن استخراج گاز و توليد برق خواهيم داشت.
معاون وزير نفت شركت مپنا را شركتي فعال و منحصربه فرد در بورس و انرژي خواند و افزود: شركت مپنا در توسعه اين ميدان گازي مي تواند علاوه بر توان خود در صورت صلاحديد از کنسرسيوم هاي داخلي و خارجي بهره گيرد.
قلعه باني با اشاره به فعاليت شركت مپنا در بخش انرژي اذعان داشت: شركت مپنا در سال گذشته با مشاركت در برخي از فازهاي پارس جنوبي در زمينه نفت و گاز فعاليت داشته و اميدواريم در راستاي انجام اين پروژه نيز توانمندي هاي خود را به نمايش بگذارد.
وي در پايان گفت: مشاركت ديگر شركت نفت فلات قاره و مپنا در خصوص احداث نيروگاه برق كارون است كه به زودي قراردادش منعقد خواهد شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها